22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: idegenben is meg kell szerezni az első győzelmet!

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: idegenben is meg kell szerezni az első győzelmet!

A hazai 29–24-es győzelem után ezúttal Lengyelországban csap össze az MKS Lublinnal az EHF-Kupa C-csoportjának negyedik fordulójában, január 26-án, vasárnap 17 órától az ÉRD női kézilabda csapata.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egészen elképesztő formában szerepel az elmúlt hetekben Szabó Edina együttese, amely a nagy sorozatterhelés során végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, s ugyan a kiváló játék ellenére be-becsúszott egy-egy pontvesztés (Odense, Beszterce, FTC), azonban Janurik Kingáékon talán csak a Békéscsaba elleni mérkőzés első félidejében volt érezhető valamelyest a gyengébb teljesítmény, ám azt a mérkőzést így is magabiztosan megnyerték.

Ezúttal sem vár könnyű feladat Tóth Gabrielláékra, hiszen a Lublin a múlt heti, érdi találkozón is megmutatta, hogy sérültjei ellenére is a teljes hatvan perc során képes küzdeni, így a vendégeknek is végig koncentráltan kell játszaniuk, hogy megszerezzék a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú két pontot.

Az ÉRD jelenleg három mérkőzés után három ponttal áll az EHF-Kupa C-csoportjának második helyén, hárompontos hátránnyal a hibátlan dán Odense mögött, de csak egy, illetve két ponttal előzi meg a román Besztercét és a lengyeleket. Azaz egy idegenbeli sikerrel Szabó Lauráék fontos lépést tennének a csoportból való továbbjutás felé.

Az ÉRD és a Lublin is pályára lépett a hét közben, Szabó Edina lányai egy kiváló mérkőzésen gyengébb első negyedóra után a pontszerzéshez is közel álltak az FTC otthonában, ám végül 33–32-es vereséget szenvedtek. A Lublinnak sem volt egyszerű a helyzete, hiszen épp a hét közben szenvedte el első bajnoki vereségét, hiszen éllovasként 24–20-ra kikapott a második helyen álló Zaglebie otthonában.

Az ÉRD EHF-Kupa szereplése mellett január 25-én, 16 órától az ÉRD Arénában rendezik a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria–CSM Bucuresti rangadót.

A január 26-án, vasárnap, 17 órakor kezdődő MKS Lublin–ÉRD mérkőzést a svájci Andreas Capoccia, Beat Jucker játékvezetői páros vezeti. A mérkőzést az ehfTV élőben közvetíti, melyet ide kattintva érhet el!

Női kézilabda, Bajnokok Ligája, középdöntő, 1. csoport, 1. forduló
01.25., 16.00, ÉRD Aréna:
FTC-Rail Cargo Hungaria–CSM Bucuresti (román)

Női kézilabda, EHF-Kupa, C-csoport, 4. forduló
01.26., 17.00:
MKS Lublin (lengyel)–ÉRD

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email