22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt a hétvégén a térség csapataival

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt a hétvégén a térség csapataival

A Budaörs nem bírt az újonccal, az Érd igen, az SZLK második vereségét szenvedte el, de a Tárnok és a Diósd győzelmének köszönhetően mindkét együttes dobogós bajnokságában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Merkantil Bank Liga NB II, 7. forduló
III. kerületi TVE–Budaörs 0–0

Nem bírt az újonccal a Budaörs. Márkus Tibor együttese az NB II 7. fordulójában az NB III Nyugati csoportjából bajnokként feljutó III. kerületi TVE vendégeként lépett pályára. A tabellán a mérkőzés előtt 15. helyen álló budaörsiek gól nélküli döntetlent játszottak Óbudán, amellyel egy helyet léptek előre.

A Budaörs szeptember 15-én, szerdán, 16 órától a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát látja vendégül.

NB III, Nyugati csoport, 7. forduló
Érdi VSE–Kelen SC 3–1 (1–0)
Gól: Németh G. V. (42. perc), Koós (60. perc), Gera D. (68. p.), ill. Soós (74. p.)

Hazai pályán simán nyert az újonc Kelen SC ellen az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 7. fordulójában. A találkozó előtt a házigazda szurkolói az egyesület fennállásának 100. évfordulóját egy látványos molinóval ünnepelték, s az ünnepi hangulat a mérkőzésre is kihatott, hiszen a hazaiak remek gólokkal nyertek 3–1-re, így – holtversenyben az ETO Akadémiával és a Mosonmagyaróvárral – 14 pontot gyűjtve az ötödik helyen áll.

Az Érdi VSE legközelebb szeptember 22-én, 16 órától az ETO FC Akadémia vendégeként lép pályára.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 5. forduló
Bugyi SE–Százhalombattai LK 3–1 (2–0)
Gól: Kucsván (5., 58. perc), Horák (36. p.), ill. Reicheld (20. p.)

A Bugyi SE vendégeként folytatta a Pest megyei másodosztály déli csoportját a Százhalombattai LK. Lőrincz Emil együttese az ötödik fordulóban rendezett mérkőzésen már öt perc után hátrányba került és bár Reicheld Alex révén negyedórával később egyenlített, a folytatásban a hazaiak újabb két gólt szerezve győztek 3–1-re, az SZLK pedig második vereségét elszenvedve nyolcadik helyre csúszott vissza a tabellán.

Az SZLK szeptember 18-án, 16 órától az Ecser SE ellen folytatja a bajnokságot hazai környezetben.

Pest megyei III. osztály, Nyugati csoport, 5. forduló
Tárnok KSK–Inárcs VSE 4–2 (3–1)
Gól: Szász (8. p.), Demján (26. p.), Száraz (35., 62. p.), ill. Urbán (18. p.), Posta (85. p. – 11-esből)
MKFC-Szigetszentmiklós–Diósdi TC 2–3 (2–1)
Gól: Sztraka (20. p.), Lőrincz L. (41. p.), ill. Kramár (4., 66. p.), Gyulay (90. p.)

A Pest megyei harmadosztály nyugati csoportjának ötödik körében a listavezető Diósdi TC ugyan korán előnybe került, óriásit küzdött a három pont megszerzéséért Szigetszentmiklóson, de a második félidőben Kramár második góljával sikerült egyenlíteni, majd Gyulay 90. percben szerzett góljával 3–2-re nyernie is Polákovics Attila együttesének.

A Tárnok KSK pedig hazai környezetben simán verte 4–2-re az Inárcsot, ezzel pedig feljött a dobogó harmadik fokára a Diósd és a Dömsöd mögé.

A hatodik fordulóban a Diósd szeptember 19-én, 14.30-tól a Pilisszentiváni SE-t fogadja, míg a Tárnok 16 órától a Pilisvörösvári UFC vendége lesz.

A Pest megyei negyedosztály ötödik körében a Dunafüred-Százhalombatta szabadnapos volt, a Sóskút SBKE Szigetszentmárton elleni mérkőzését pedig elhalasztották.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email