22_03_29_erdmost_nincskep

Védekezzünk a fagy ellen!

22_03_29_erdmost_nincskep

Védekezzünk a fagy ellen!

Érdemes előre felkészülni a hidegebb napokra, mivel a tél közeledtével számolni kell a talajmenti fagyokkal és a szélsőségesen zord napokkal is, erre figyelmeztet az Érd és Térsége Víziközmű Kft.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint az a szolgáltató honlapján megjelent, az állandósuló hidegre érdemes felkészülni, mivel a bosszúságon és az utánajáráson túl jelentős többletköltségtől is megkímélheti magát a felhasználó.

A kormányrendelet szerint a felhasználó kötelessége a vízmérő fagy elleni védelméről való gondoskodás, illetve a felhasználó érdeke a saját belső hálózatának megóvása.

Épp ezért, amennyiben a szolgáltatási ponton (a vízmérő felhasználó felőli csatlakozási pontja) túli hálózaton vízveszteség keletkezik, azt a felhasználónak kell megfizetnie, a vízmérő elfagyása esetén a vízmérőcsere is a felhasználót terheli.

Az Érd és Térsége Víziközmű szolgáltatása a fagyvédelem biztosítása, mellyel megelőzhetőek a fagykárok. Az állapotfelmérés során a ÉTV dönt a vízmérő és a kerti csap téliesítéséről, majd a felhasználó megrendelése alapján végzi el a munkálatokat.

A fagyvédelemmel kapcsolatos további hasznos tanácsokat ide kattintva tudhat meg!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email