22_03_29_erdmost_nincskep

Csakazértis – KÉK-kiállítás nyílik Parkvárosban

22_03_29_erdmost_nincskep

Csakazértis – KÉK-kiállítás nyílik Parkvárosban

Nem adják fel, túl a harmadik hullámon és a negyedik árnyékában is alkotnak. A töretlen, dacos alkotókedvet türközi a KÉK-ek csoportos kiállításának címe. A tárlatot - amelyen új alkotásokkal mutatkoznak be az érdi képzőművészek - augusztus közepén nyitják meg a Parkvárosi Közösségi Házban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Utoljára tavaly októberben, a lezárás előtt rendezett csoportos kiállítást a Képzőművészek Érdi Közössége. Akkor a karantén idején festett  képeket állították ki, most a vírusveszély idején festett képekkel jelentkeznek az alkotók – de ezek nem feltétlenül búskomor alkotások ,akkor sem, ha egy krízis árnyékában születtek.  

– Pár képet már láttam. Tobzódnak a színekben, az életörömben – árulta el az ÉrdMostnak Daróci Márta. 

A kiállítást a Parkvárosi Közösségi Házban rendezik (Érd, Gépész u. 14.), a megnyitóra augusztus 13-án 17 órakor kerül sor, Hangyássyné Zsuzsanna, illetve a Poly-Art tagjainak közreműködésével. A megnyitóra szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Idén elmarad ugyan a tábor a Czabai-kertben, de a KÉK-ek a nyár további időszakában sem lesznek tétlenek: részt vesznek az Ercsiben augusztus végén megrendezésre kerülő alkotótótáborban, amely a Dunai illúziók címet viseli majd.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email