Csakazértis

Nem adják fel, túl a harmadik hullámon és a negyedik árnyékában is alkotnak. A töretlen, dacos alkotókedvet türközi a KÉK-ek csoportos kiállításának címe. A tárlatot - amelyen új alkotásokkal mutatkoznak be az érdi képzőművészek - augusztus közepén nyitják meg a Parkvárosi Közösségi Házban.

Utoljára tavaly októberben, a lezárás előtt rendezett csoportos kiállítást a Képzőművészek Érdi Közössége. Akkor a karantén idején festett  képeket állították ki, most a vírusveszély idején festett képekkel jelentkeznek az alkotók - de ezek nem feltétlenül búskomor alkotások ,akkor sem, ha egy krízis árnyékában születtek.  

- Pár képet már láttam. Tobzódnak a színekben, az életörömben - árulta el az ÉrdMostnak Daróci Márta. 

A kiállítást a Parkvárosi Közösségi Házban rendezik (Érd, Gépész u. 14.), a megnyitóra augusztus 13-án 17 órakor kerül sor, Hangyássyné Zsuzsanna, illetve a Poly-Art tagjainak közreműködésével. A megnyitóra szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Idén elmarad ugyan a tábor a Czabai-kertben, de a KÉK-ek a nyár további időszakában sem lesznek tétlenek: részt vesznek az Ercsiben augusztus végén megrendezésre kerülő alkotótótáborban, amely a Dunai illúziók címet viseli majd.