22_03_29_erdmost_nincskep

Új helyre költözött a fogorvosi ügyelet

22_03_29_erdmost_nincskep

Új helyre költözött a fogorvosi ügyelet

Új helyre költözött az érdi fogorvosi ügyelet, a Jenei Fogászat május 1-jétől a Felső utca 8. szám alatt várja a pácienseket a hétvégi és ünnepnapi ügyelet idején. A részletekről dr. Jenei András főorvos számolt be.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi önkormányzattal sikerült egy nagyon gyümölcsöző együttműködést elérnünk az elmúlt öt évben és örömmel mondhahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, hogy ez idő alatt egyetlen elmaradt ügyeleti napunk sem volt – mondta dr. Jenei András az Érd tv-nek adott interjújában. Korábban a Budai úti rendelőben látták el a NEAK biztosított pácienseket, de ott a területi lehetőségek már tették lehetővé a további fejlődést.  „A másik okunk az volt, hogy az ügyeletet végző orvosaink egy kellemesebb, komfortosabb környezetben tudják a hétvégi ügyeletet ellátni. Az egészségpolitikának, az államnak van egy elvárása, szeretnék, hogyha a NEAK finanszírozott ellátás illetve a magánellátás hosszú távon teljesen kezelhetően el tudna válni egymástól.”

A NEAK finanszírozott ellátás tehát továbbra is elérhető a városban, ugyanazokkal a szolgáltatásokkal várják a pácienseket, mint korábban és szeretnék a Jenei fogászat színvonalát mind a két ellátási helyen megőrizni. A Budai úton nem lesz hétvégén rendelés, hanem a Felső utca 8. szám alatt végzik a hétvégi és az ünnepnapos ellátásokat. „Egy hétvégi ügyelet alkalmával 18-20 fő is megfordul nálunk, ami egy nagyon magas szám. A prevenció sajnos Magyarországon nem áll magas fokon, illetve meg kell említeni az elmúlt évek rossz tapasztalatát is: félnek az emberek a fogorvostól. Ezt azonban nagyon szeretnénk feloldani minél több fájdalommentes kezeléssel.”

A Jenei fogászat 4 darab praxist működtet Érd városában, a NEAP finanszírozásból legalább akkora részt kivesznek, mint a magánellátásból.  „Ugyanúgy ingyenes kezeléseket végzünk, csak szerettük volna, ha olyan környezetbe érkezhetnek a páciensek, amit egy ekkora város megérdemel.” Az új rendelőben három kezelő van, digitális panorámaröntgen és digitális kisröntgen, ami nagyon megemeli az ellátás a színvonalát.  az unnak 6 fogorvos és 8 fő kiszolgáló személyzet, így új munkahelyeket is tudtak teremteni.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email