dr.sólyom attila

Egymásra mutogatnak az érdi Fideszben a visszaléptetett képviselőjelölt ügyében

dr.sólyom attila

Egymásra mutogatnak az érdi Fideszben a visszaléptetett képviselőjelölt ügyében

Továbbra is rejtély, miért lépett vissza dr. Sólyom Attila, az érdi 11. választókerület fideszes jelöltje.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy azt a korábban megírtuk, az érdi Fidesz az önkormányzati választásokon a 11. választókerületben dr. Sólyom Attilát indította képviselőjelöltként, akit a helyi fideszes újság, az Érdi Hírek április 4-én megjelent számában be is mutattak.

Azonban a Facebookon közben feltűnt egy másik jelölt is, Weidel Walter, aki szintén a 11. választókerületben indul a párt színeiben.

Felmerült a kérdés, mi történt Sólyom Attilával, aki április 4-e óta nem tett közzé semmit közszereplői oldalán, telefonon pedig nem értük el. Mint később kiderült, éppen külföldön tartózkodott.

Nem kellett sokat várni, cikkünk megjelenése után az érdi Fidesz rejtélyesen eltűnt jelöltje saját Facebook-oldalán adott magyarázatot a kialakult helyzetre.

„A Választókerületi Elnök Úr kérésére – a konstruktivitás jegyében – sajnos visszalépek az egyéni képviselői jelöltségtől. Köszönöm mindenkinek az eddigi támogatást, a sok segítséget. A Kampányban, illetve az Érdi Fidesz munkájában továbbra is aktívan részt veszek. Hajrá Érd!” – írja Sólyom a közösségi oldalán.

A jelöltségtől való visszalépés konkrét okairól írásban megkerestük Gasparik Gábort, a helyi Fidesz elnökét, aki erre a kérdésünkre nem válaszolt, illetve a választókerületi elnököt, dr. Aradszki András országgyűlési képviselőt.

Aradszki titkára azt írta nekünk válaszként, hogy Sólyom mondott le írásban a jelöltségről, őt kérdezzük.

Sikerült elérnünk Sólyom Attilát telefonon, aki erre azt válaszolta, ebben a témában nem szeretne nyilatkozni, de azt elmondta, hogy Aradszki kérésének okait Aradszki tudja pontosan, ő az illetékes abban, hogy erre a kérdésre válaszoljon.

Sólyom Attila Aradszkira mutogat, hogy az ő nyomására lépett vissza, Aradszki Sólyomra mutogat. Úgyhogy futunk még egy kört, kérdéseinket ismét elküldtük Aradszki Andrásnak.

Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

Időközben annyival tudjuk frissíteni cikkünket, hogy sikerült elérnünk Weidel Waltert, a másik, immár hivatalos 11. választókerületi fideszes képviselőjelöltet, aki kérdésünkre, hogy szerinte miért lépett vissza Sólyom Attila, azt a választ adta, hogy tudomása szerint Sólyom Attila „magánokok miatt jelezte, hogy nem tud indulni, és akkor kértek föl engem, hogy segítsek ebben és nagy örömmel vállaltam el a feladatot.”

fotó: dr. Sólyom Attila Facebook-oldal / ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email