22_03_29_erdmost_nincskep

Szabó István emlékére

22_03_29_erdmost_nincskep

Szabó István emlékére

Megrendülten vettük tudomásul, hogy ipartestületünk volt elnöke, jelenlegi alelnöke, Szabó István mérnök úr 2021. július 12-én eltávozott az élők sorából.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Rövid, súlyos betegség áldozata lett a mindig vidám, közösséget összefogó, kiváló szakember. Az ipartestület életében több nehéz időszak volt az elmúlt harminc évben. Egy ilyen esemény hozta őt is közénk, amikor az építőipari vállalkozások számára mestervizsga-felkészítő tanfolyamot szerveztünk. István tudását, szervezőképességét latba vetve körülbelül 30 érdi iparos számára tette lehetővé a mester cím elnyerését. Ez az esemény nagyban hozzájárult ipartestületünk megerősödéséhez és egy erős közösség fenntartásához.

A 2010-es önkormányzati választást követően, Pataki János lemondása után az ő egységet teremteni képes személyisége adott lehetőséget szervezetünk munkájának további folytatásához. 2011 áprilisában az ipartestület küldöttgyűlése elnöknek választotta. Látszólag mindig háttérben maradva, elkötelezetten irányította a szervezetet, tevékenykedett az érdi vállalkozások érdekeinek érvényesítésében. 2020 szeptemberében új elnökséget választottunk az ipartestület megújulása érdekében, aminek kezdeményezője is István volt. A küldöttgyűlés továbbra is számított munkájára, és alelnöknek választotta. Távozásával ipartestületünket óriási veszteség érte. Emlékét megőrzik az általa tervezett házak, közösségünk pedig az élethez való derűs hozzáállását, az együtt eltöltött eseménydús programok emlékét.

Az Érd és Környéke Ipartestület nevében

Csóli Csaba

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email