22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas: négy érem a Magyarság Kupáról

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas: négy érem a Magyarság Kupáról

Két-két ezüst- és bronzérmet szereztek az Érdi VSE tollaslabdázói a hétvégén Dunakeszin rendezett Magyarság Kupa A- és C-kategóriás viadalon, ahol a szakosztály játékos-edzője, Kőrösi Ágnes megsérült.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi VSE két-két női és férfi versenyzője indult a VS Dunakeszi által szervezett A- és C-kategóriás megmérettetésen, a Magyarság Kupán, ahol a négy érdi résztvevő hét kategóriában küzdött az érmekért és a velük járó pénzdíjért.

Az egyesület játékos-edzője, Kőrösi Ágnes megsérült a versenyen, így az egyéni és páros küzdelmeket is fel kellett adnia, ennek ellenére előbbiben bronzéremig, utóbbiban Gonda Daniellával döntőig jutott az A-kategóriásoknál.

C-kategóriában Bugyenszki Adrienn és Orbán Gábor állhatott dobogóra, miután párosuk harmadik helyen, Bugyenszki pedig egyéniben második helyen végzett.

– Nagy reményekkel vágtam neki ennek a versenynek, női egyéniben és vegyespárosban is szerettem volna bizonyítani, mivel nagyon jó formában éreztem magam. Sajnos sérülés miatt az egyénimet, majd a párost is fel kellett adnom. Harmadosztályban Bugyenszki Adrienn és Orbán Gábor szoros küzdelemben maradtak alul a döntőbe jutásért. Kis-Kasza Miklósnak van még mit fejlődnie, de jó úton jár a győzelem felé – értékelte a versenyt Kőrösi Ágnes, játékos-edző.

Eredmények, VSD Magyarság Kupa
A-kategória
női egyéni:
Kőrösi Ágnes 3. hely
női páros: Kőrösi Ágnes–Gonda Daniella 2. hely
C-kategória
női egyéni:
Bugyenszki Adrienn 2. hely
vegyespáros: Bugyenszki Adrienn–Orbán Gábor 3. hely

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email