22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: Bukarestben folytatja az Érdről távozó kapus

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: Bukarestben folytatja az Érdről távozó kapus

Igaznak bizonyultak azok a sajtóhírek, melyek szerint az ÉRD francia kapusa, Julie Foggea a román bajnokságban szereplő Rapid Bucurestinél folytatja pályafutását. A román fővárosi klub hivatalos oldalán jelentette be a 30 esztendős kapus leigazolását.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A legutóbbi román bajnokságban tizenegyedik helyen végző Rapid Bucurestinél folytatja karrierjét az ÉRD női kézilabda csapatától távozó kapus, Julie Foggea.

A Guadaluperól származó Foggea a 2017-es idény előtt érkezett Érdre nevelőklubjától, a Fleurytől, amelyhez még a Mios-Biganostól tért vissza. Foggea amellett, hogy hamar beilleszkedett a csapatba, Janurik Kingával remek párost alkotott Érden, ahol három idény alatt összesen 81 bajnoki és kupameccset játszott a magyar sorozatokban, míg az EHF-Kupában tizenkét mérkőzésen bizonyíthatott.

Nem csak pályán, hanem azon kívül nyújtott teljesítményével is felhívta magára a figyelmet, hiszen kiváló énekhangját is többször megmutatta a nagyközönségnek is.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email