22_03_29_erdmost_nincskep

Külföldi számról küldenek oltásra hívó sms-t

22_03_29_erdmost_nincskep

Külföldi számról küldenek oltásra hívó sms-t

Külföldi telefonszámról küldenek oltásra sms-t – hívta fel a figyelmet az Operatív Törzs legutóbbi tájékoztatóján Kiss Róbert az ügyeleti központ helyettes vezetője. Azt kérte az oltásra váróktól, hogy az ilyen, kontakt megjelölése nélküli üzeneteket hagyják figyelmen kívül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kiss Róbert elmondta, az sms-ek vélhetően az Egyesült Királyságban regisztrált telefonszámról érkeznek és oltási időpont foglalására hívják fel az oltásra várókat, mint az országos oltási munkacsoport új, időpontfoglaló rendszere.

Megjegyezte az Oltási Munkacsoport sms-ei nem külföldi számról érkeznek és a kontakt megnevezésénél a vakcinainfo.gov.hu oldalt tüntetik fel.

Külföldi telefonszámról küldenek oltásra sms-t – hívta fel figyelmet a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának helyettes vezetője a csütörtöki online sajtótájékoztatón. Kiss Róbert alezredes arra kérte az oltásra várókat, hogy a külföldi telefonszámról érkező, kontakt megjelölése nélküli sms-eket hagyják figyelmen kívül.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email