22_03_29_erdmost_nincskep

Kézilabda: nem lesz ott a vb-n a diósdi átlövő

22_03_29_erdmost_nincskep

Kézilabda: nem lesz ott a vb-n a diósdi átlövő

Elmarad a január 8-ra tervezett Magyarország–Szlovákia férfi kézilabda válogatott felkészülési mérkőzés, miután északi szomszédainknál több játékos is elkapta a koronavírus-fertőzést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Gulyás István, szövetségi kapitány a Magyar Kézilabda Szövetség honlapjának azt mondta, a válogatott tovább készül, de ilyen rövid idő alatt már nem tudnak lekötni újabb felkészülési mérkőzést, így egymás elleni összecsapások szerepelnek a programban. „Mindezzel nem lehet tökéletesen modellezni egy nemzetközi mérkőzést, de el kell fogadnunk a helyzetet, a fő célunk, hogy jól szerepeljünk az egyiphttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgi világbajnokságon” – fogalmazott a szövetségi kapitány.

A keziszovetseg.hu arról is hírt adott, hogy a Telekom Veszprém diósdi származású átlövője, Ligetvári Patrik a koronavírus-fertőzésen való átesése utáni vizsgálati eredményei alapján nem kapta meg a visszatéréshez szükséges orvosi engedélyt, ezért nem lehet tagja a világbajnokságra utazó csapatnak sem.

A magyar válogatott a január 13. és 31. között rendezett világbajnokság A-csoportjában sorrendben a Zöld-foki szigetekkel, Uruguayjal és Németországgal csap össze Gízában. A csoport első három helyezettje jut a középdöntőbe.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email