22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 12.04-05.

22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 12.04-05.

Hétvégén az Érdi VSE labdarúgói, a VMG DSE kosárlabdázó, a Delta RSE Érd röplabdázói, a Kőrösi KDSE kézilabdázói, a BHSE-Érd vízilabdázói, a Kárpáti Farkasok jégkorongozói, az Érdi Spartacus SC birkózói és a Danubius RSC vívói is megméretik magukat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

LABDARÚGÁS

A legutóbbi három mérkőzését megnyerő BFC Siófokot fogadja december 5-én, 13 órától az Árok utcai Stadionban a Budaörs a Merkantil Bank Liga NB II 19. fordulójában. Gabala Krisztián együttese viszont nincs ennyire jó passzban, mint a Balaton-partiak, hiszen a BSC legutóbbi négy mérkőzésén két döntetlent és két vereséget ért el.

Merkantil Bank Liga NB II, 19. forduló
12.05., 13.00:
Budaörs – BFC Siófok

 

A tavaszról előrehozott huszadik fordulóban, december 5-én, 16 órától ahhoz a Bicskei TC-hez látogat az Érdi VSE, melyet az NB III Nyugati csoportjának nyitókörében, hazai környezetben 4-1-re győzött le. Egy idegenbeli sikerrel Limperger Zsolt együttese pontszámban behozná az aktuális ellenfelet.

Részletes beharangozó ide kattintva olvasható!

NB III, Nyugati csoport, 20. forduló
12.05., 16.00:
Bicskei TC – Érdi VSE 

 

KOSÁRLABDA

Rangadót rendeznek a férfi kosárlabda NB II Közép A-csoportjának nyolcadik fordulójában, hiszen december 5-én, 18 órától a négy győzelemmel és három vereséggel álló érdi Gia Form-VMG DSE az őt egy hellyel és azonos mérleggel megelőző Kiss Lenke KA vendégeként lép parkettre.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport 8. forduló
12.05., 18.00:
Kiss Lenke KA – Gia Form-VMG DSE

RÖPLABDA

A múlt heti, éllovas Tatabányai RSE elleni idegenbeli mérkőzés után ezúttal a második helyen álló kaposvári 1. MCM-Diamant RÖAK ellen lép pályára december 5-én, 11 órától a női röplabda NB II-U21 B-csoportjában a Delta RSE Érd a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában. Dömötör-Mátrai Beáta együttesének nem lesz könnyű dolga, hiszen az érdiek a nyári játékosállománycsere után egyelőre hat mérkőzés után nyeretlenül állnak a tabella utolsó helyén.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport
12.05., 11.00:
Delta RSE Érd – 1. MCM-Diamant RÖAK 

KÉZILABDA

Jön a tizenegyedik? December 4-én, 18 órától a Szigetszentmiklósi KSK harmadik számú csapatát látja vendégül a Treff Sportcsarnokban a Kőrösi KDSE a Pest megyei férfi kézilabda másodosztályban. Az érdiek továbbra is makulátlan mérleggel menetelnek, hiszen múlt héten a második helyezett Ceglédi KKSE II-Abony vendégeként is győztek, így tíz mérkőzés után tíz győzelemmel vezetik a bajnokságot, míg az SZKSK II jelenleg 3-1-5-ös mérleggel a hatodik helyen áll.

Pest megyei férfi kézilabda II. osztály, 12. forduló
12.04., 18.00:
Kőrösi KDSE – SZKSK III

JÉGKORONG

Debrecenben folytatja szereplését az osztrák bajnokságban szereplő Kárpáti Farkasok U18-as korosztálya. Fekecs Norbert tanítványai az osztrák liga alsóházában, december 4-én 15.50-től lépnek jégre a Debreceni HK ellen, amellyel nemrég szoros mérkőzést játszottak, végül 6-4-re a hajdúságiak győztek.

U18, Ice Junior League, alsóház
12.04., 15.50:
Debreceni HK – Kárpáti Farkasok

VÍZILABDA

“Hazai” medencében, a Kőér utcában szállnak vízbe a Budapesti Honvéd SE érdi vízilabda szakosztályának ifjúsági vízilabdázói, akik a Budapest Bajnokság hetedik fordulójában, december 4-én, 12 órától a KSI SE ellen mérik össze tudásukat. Fazekas Márton együttese jelenleg két győzelemmel és négy vereséggel áll, míg a KSI eddig 3-3 győzelmet s vereséget ért el.

Budapesti Ifjúsági Vízilabdabajnokság, 7. forduló, Kőér utca
12.04., 12.00:
Budapesti Honvéd SE-Érd – KSI SE

BIRKÓZÁS

Bár a múlt héten véget értek az országos bajnokságok a 2021-es esztendőre, így sem maradnak verseny nélkül az Érdi Spartacus SC birkózói, akik az előttünk álló hétvégén hat versenyzővel lépnek szőnyegre Adácson, ahol a diák, serdülő és gyermek korosztályok számára rendeznek nemzetközi megmérettetést.

VÍVÁS

Hét versenyzővel vesz részt a Szolnokon rendezendő felnőtt Vidékbajnokságon az érdi központú regionális vívóklub, a Danubius RSC. Az egyesület három női és négy férfi versenyzőt, illetve csapatot is indít, de ezúttal a párbajtőr mellett Csomós Flóra például kardban és tőrben is pástra lép.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email