22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: jön az első “visszavágó”

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: jön az első “visszavágó”

A tavaszról előrehozott huszadik fordulóban, december 5-n, 16 órától ahhoz a Bicskei TC-hez látogat az Érdi VSE, melyet az NB III Nyugati csoportjának nyitókörében, hazai környezetben 4-1-re győzött le. Egy idegenbeli sikerrel Limperger Zsolt együttese pontszámban behozná az aktuális ellenfelet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár az Érdi VSE-nek még van egy elmaradt mérkőzése, melyet december 9-én pótol az FC Nagykanizsa vendégeként, de féltávhoz érkezett az NB III 2021/22-es idénye, hiszen hétvégén már a tavaszról előrehozott huszadik fordulót rendezik meg, azaz összecsapnak azok a csapatok, melyek a nyitókörben találkoztak egymással.

Limperger Zsolték ígéretesen kezdték a bajnokságot, hiszen augusztus elején hazai pályán 4-1-re legyőzték a bicskeieket, de azóta sok dolog történt mindkét csapat háza táján. Az Érdi VSE őszi idényét ritkán tapasztalható sérüléshullám kísérte végig, így nem csoda, hogy nem tudott kiegyensúlyozottan teljesíteni az együttes és jelenleg 18 mérkőzés után hét győzelemmel, négy döntetlennel, és hét vereséggel, 25 pontot gyűjtve áll a tabellia tizedik helyén.

A Bicskei TC viszont az szezon előrehaladtával egyre jobban összeállt, amit jól mutat, hogy Csordás Csaba együttese az október óta lejátszott nyolc bajnokijából csak egyet veszített el, de négy győzelem mellett háromszor is döntetlent játszott. A bajnokság felénél, 19 mérkőzés után 7-7-5-ös mérleggel, 28 ponttal állnak a hetedik helyen hárompontos előnnyel az érdiekhez képest és csupán kétpontos hátránnyal az ötödik Pápával szemben.

Az érdiek vezetőedzőjének azonban nem lesz könnyű dolga, amikor kezdőcsapatot kell hirdetni, hiszen a korábbi sérültek – Borek Norbert, Kalmár Domonkos, Kovács Botond és Molnár Dániel – mellé a múlt heti, Veszprém elleni mérkőzésen további négy hiányzó csatlakozott, hiszen a bakonyi találkozón Németh Gábor Vince, Gubacsi Zoltán és Gera Dávid is megsérült, míg Jovánczai Zoltánt piros lapos kiállítása miatt két mérkőzésre tiltották el

“Egy biztos: teljesen más felfogásban kell játszanunk, mint Veszprémben, sokkal agresszívabban, célratörőbben, mint ahogy volt az első félidőben. Attól függetlenül, melyik játékos van a pályán, még egyszer nem lehet úgy játszani, mint a Veszprém ellen, mert az semmilyen formában nem vezet előre”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője a klub honlapján.

Az előző idényben egyébként mindkét alkalommal kétgólos hazai győzelem született, míg a 2019/20-as csonka idényben az akkor első helyen végző érdiek otthon 2-1-re győztek az újonc Bicske ellen.

A december 5-én, 16 órakor kezdődő Bicskei TC – Érdi VSE mérkőzést Maml Zoltán vezeti, segítői Szabó Dániel és Holpár Gergely lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 20. forduló
12.05., 16.00:
Bicskei TC – Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email