22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: idegenben győzött a 5 Stars

22_03_29_erdmost_nincskep

Futsal: idegenben győzött a 5 Stars

Hét hazai vereséggel és egy idegenbeli győzelemmel a háta mögött utazott a Tihanyi FC-hez a futsal NB II Nyugati csoportjának negyedik körében a 5 Stars Érdi VSE, amely izgalmas meccsen győzött 6–5-re.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Noha a mérkőzés első gólját a Balaton-partiak szerezték a negyedik percben Hoffer Dávid révén, a Tihany előnye nem volt hosszú életű, hiszen Pintér Olivér előbb a 6. percben egyenlített, majd Kertész Bence már fordított, sőt, a 14. percben Kajdy Zekő révén már 3–1-re vezetett Varga László együttese.

A szünet után Csernay Dávid révén visszajött egy gólra a házigazda, de H. Zováthi Bendegúz és Pintér Olivér találataival az utolsó tíz percre 5–2-es vendégvezetéssel érkeztek a felek. A Tihany pedig kiválóan hajrázott, hiszen Dévényi Márk és Keszei Benjámin góljai mellett Kertész Ferenc öngóljával 5–5-nél behozta ellenfelét. Más kérdés, hogy az utolsó percben Pintér Olivér egymaga harmadik góljával alakította ki a 6–5-ös végeredményt.

A Tihanyi FC és a 5 Stars Érdi VSE október 7-én ismét összecsap egymással, hiszen a Magyar Kupa második körében mérik össze tudásukat a felek. A bajnokságban az érdiek október 12-én, 20.30-tól az ELTE-BEAC-ot látják vendégül az ÉRD Arénában.

Futsal NB II, Nyugati csoport, 4. forduló
Tihanyi FC–5 Stars Érdi VSE 5–6 (1–3)
Gól: Hoffer (4. perc), Csernay (23. p.), Dévényi (34. p.), Kertész F. (35. p. – öngól), Keszei (37. p.), ill. Pintér O. (6., 30., 39. p.), Kertész B. (9. p.), Kajdy Z. (14. p.), H. Zováthi (29. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email