22_03_29_erdmost_nincskep

Fokozott rendőri ellenőrzések Diósdon

22_03_29_erdmost_nincskep

Fokozott rendőri ellenőrzések Diósdon

A napokban Spéth Géza, Diósd polgármestere közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a településen tapasztalható közlekedési problémákra. Ezek megoldásaként ezúttal arról számolt be, hogy fokozott rendőri ellenőrzések várhatóak Diósdon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, néhány napja Spéth Géza, Diósd polgármestere felhívta a figyelmet arra, hogy a lakó- és pihenőövezetben legfeljebb 20 km/h sebességgel közlekedhetünk, várakozni csak az erre kijelölt helyen szabad, emellett az övezetben tilos az átmenőforgalom is.

A városvezető annak apropóján tette közzé mindezt, mert Diósd több pontján a lakók nem tartják be a KRESZ rendelkezéseit.

Spéth Géza ezúttal azt tudatta közösségi oldalán, hogy egyeztetett az Érdi Rendőrkapitányság vezetőjével és a Diósdi Rendőrörs parancsnokával, melynek értelmében a következő időszakban fokozottan ellenőriz a rendőrség a településen.

  • A lakó- és pihenőövezetekben, különösen a Pillangó utcában és környékén, a Kavicsos utcában, a Diófasor utcában, a Sashegyi utcában és a Homokos utcában is fokozottan ellenőrzik a 20 km/h sebességkorlátozás betartását.
  • Fokozott sebességmérést végeznek a Balatoni úton (különösen a gyalogátkelők környékén), a Homokbánya úton, a Petőfi Sándor utcában és a Szabadság úton.
  • Fokozott közlekedési ellenőrzést tartanak az óvodák, iskolák környékén, így a Tisza és a Pacsirta utcákban is.
  • Kiemelte, a diósdi városközpontban pedig fokozottan figyelnek a maszk használatának betartására.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email