22_03_29_erdmost_nincskep

Férfi kézi: őrzi veretlenségét a Kőrösi

22_03_29_erdmost_nincskep

Férfi kézi: őrzi veretlenségét a Kőrösi

Harmadik mérkőzését is megnyerte a Pest megyei másodosztályban a Kőrösi KDSE felnőtt férfi kézilabdacsapata, amely ezúttal Szigetszentmiklóson győzött 27–19-re.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Pásztó és a Ceglédi KKSE II-Abony legyőzése után harmadik találkozóját is megnyerte a Pest megyei másodosztályban a Kőrösi KDSE felnőtt férfi kézilabdacsapata, amely ezúttal a szintén két győzelemmel álló Szigetszentmiklósi KSK harmadik csapatának vendégeként magabiztos teljesítménnyel győzött 27–19-re.

A Kőrösinél Balázs Tibor három mérkőzés után már 30 gólnál jár, mellyel holtversenyben vezeti a bajnokság góllövőlistáját.

Az érdi együttes utánpótláscsapatai közül hétvégén a serdülő harmadosztályú együttes a KSA Budapest ellen lépett pályára a Treff Sportcsarnokban az F-csoport harmadik fordulójában. Ezen a találkozón az érdiek ugyancsak magabiztosan nyertek, hiszen már a szünetben 25–12-re vezettek, végül 46–27-re nyertek.

Pest megyei férfi kézilabda II. osztály, 3. forduló
Szigetszentmiklósi KSK III–Kőrösi KDSE 19–27 (6–10)

Fiú serdülő III. osztály, F-csoport, 3. forduló
Kőrösi KDSE–KSA Budapest 46–27 (25–12)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email