22_03_29_erdmost_nincskep

Bezár a Törökbálinti Polgármesteri Hivatal

22_03_29_erdmost_nincskep

Bezár a Törökbálinti Polgármesteri Hivatal

Március 8-tól 22-ig teljes körű otthoni munkavégzést rendelt el Elek Sándor polgármester a törökbálinti Polgármesteri Hivatalban. Az ügyeket félfogadási időben telefonon keresztül intézik. A döntés nem érinti a Városháza épületében lévő Kormányablakot és a hulladékszállítást végző Vertikál Zrt.-t.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Törökbálint honlapján jelent meg, hogy bezár a település Polgármesteri Hivatala. Mint írják, a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló friss kormányrendelet kimondja, hogy “A közigazgatásban foglalkoztatott személyek a munkájukat a munkavégzés rendes helyétől eltérően, a lakó-, illetve tartózkodási helyükön, saját eszközeikkel végzik.”

Ezért Elek Sándor polgármester a Törökbálinti Polgármesteri Hivatal dolgozóinak 2021. március 8. és 22. között teljes körű otthoni munkavégzést rendelt el.

Részletezte:

  • A szociális ügyintézéssel, valamint a halotti anyakönyvezéssel összefüggő ügyekben az ügyintézővel történő személyes megbeszélés – ügyfélfogadási idő alatt és a biztonsági előírások betartásával – továbbra is lehetséges.
  • Házipénztári kifizetésekre – telefonon történt előzetes egyeztetést követően – heti egy alkalommal, szerdai napokon 10 és 12 óra között van lehetőség.
  • A közterület-felügyelők az átmeneti időszak alatt is a megszokott rend szerint dolgoznak.
  • A védekezésben résztvevők az aktuális teendők jellege szerint dolgoznak a Hivatalban vagy otthonról.

Arra kérik az ügyfeleket, az ügyintézés zavartalansága érdekében új ügy indításakor vegyék igénybe a hivatali kaput (KRID-azonosító: 408112722), az e-papírt, és a hivatal@torokbalint.hu e-mail címet. A behajtási engedélyeket a behajtasiengedely@torokbalint.hu címen intézhetik.

Elek Sándor megjegyezte, a Hivatalra vonatkozó intézkedések nem érintik a Városháza épületében működő Kormányablakot és a hulladékszállítást végző Vertikál Zrt. ügyfélszolgálatát sem.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email