22_03_29_erdmost_nincskep

Ajándék vízitúra az egészségügyi dolgozóknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Ajándék vízitúra az egészségügyi dolgozóknak

A Dunai Flottilla -a Magyar Vízitúra Klaszter tagjai ajándék vízitúra napot szerveznek az egészségügyi dolgozók és családtagjaik számára június 19-én. Erről Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere számolt be közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Köszönetemet és megbecsülésemet fejezem ki a koronavírus-járvány ideje alatt végzett elkötelezett, áldozatkész munkájukért, helytállásukért, amelyet tolmácsolok Önök felé Önkormányzatunk, a városlakók és a magam nevében. Az egészségügyben dolgozók munkáját többféle módon igyekszünk megköszönni.”- olvasható Vezér Mihály Facebook oldalán.

Mint írja, tisztelettel ajánlja mindenki figyelmébe Tóth Ákosnak, a Dunai Flottilla -a Magyar Vízitúra Klaszter tagjának és tagjainak felajánlását az egészségügyi dolgozók és családtagjaik számára. A csapat ajándék vízitúra napot szervez számukra, köszönetként az elmúlt időszakban végzett megfeszített, áldozatos munkájukért. „Kérem, hogy ha tehetik vegyék igénybe a nagyszerű felajánlását, amelyet ezúton is köszönök Tóth Ákosnak és a Dunai Flottila csapatának, már nem az első eset, hogy példát mutatva, önzetlenül szolgálják városunk közösségét.”

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email