Minden hír

A télen elnyert Jószolgálat-díj mellé járó kétmillió forintot érdi átmeneti gyermekotthona felújítására fordította a Fészek Gyermekvédő Egyesület. A munkálatokban egy nevelőszülő, no meg az otthon munkatársai is segédkeztek. A Karolina utcai intézménybe pár nappal iskolakezdés előtt látogattunk el.
Hétfőtől búcsút vehetünk a későn kelős hétköznapoktól, a kicsit felborult napirendtől, az agyzsibbasztó semmittevéstől, az össze-vissza nasizástól. Hogyan készítsük fel a gyereket és magunkat is a tanévkezdésre, hogy minél kevesebb nyűggel járjon? Petrus Márta ad ehhez pár tanácsot.
Érd várossá válásának 40. évfordulója alkalmából Érd önkormányzata időkapszulát helyez el a főtéren szeptember 7-én, az Érdi Napok nyitófesztiválján délután 6 órakor. Az időkapszulában a város polgárai üzenhetnek a 100. évfordulót 2079-ben ünneplő érdieknek. Mutatjuk, hol adhatja le üzenetét.
A csalók kreativitása nem ismer határokat, telefonon is egyre többféle módszerrel élnek vissza pénzszerzés, illetve az állampolgárok személyes és bankkártya adatainak megszerzése és azok felhasználása érdekében. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának tanácsai.