22_03_29_erdmost_nincskep

Lecserélik a tornaterem padlóját a Bolyaiban

22_03_29_erdmost_nincskep

Lecserélik a tornaterem padlóját a Bolyaiban

Az Érdligeti Általános Iskola Túr utcai intézményének tornaterme után a Bolyai János Általános Iskola tornaterme is megújul – köszönhetően a Delta Röplabda Sportegyesületnek. Az Emma utcai létesítmény új sportpadlót kap, így több ezer gyermek sportolhat ideális körülmények között.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ráfért a felújítás a Bolyai János Általános Iskola tornatermére, hiszen a létesítmény alapjait 30 évvel ezelőtt tették le. A Deltának köszönhetően összesen 17 millió forintból kap új sportpadlót a tornaterem.

A Delta RSE Érd tavaly az Érdligeti Általános Iskola Túr utcai intézményének tornatermét újította fel, itt azonban nem állt meg, s másik edzéshelyszínét, a Bolyait is felújítja, hiszen ezekben a napokban szedték fel az eddigi padlót, amelynek helyére a jövő hét folyamán teszik le az újat, majd festik fel a pályákat.

A 17 milliós beruházáshoz tartozó ötmillió forintos önrészt a Delta RSE Érd és a Bolyai János Általános Iskola alapítványa adta.

Dömötör László, a Delta RSE Érd elnöke az ÉrdMost.hu-nak elmondta, terveik szerint már augusztusban elkezdődhetnek az edzések a Bolyaiban, ahol az U11-es és U13-as korosztályok versenyeztetéséhez három kisebb pályát, míg a nagyobbaknak egy centerpályát festenek majd fel.

Az egyesület tervei szerint az U11-esek és U13-asok tornái mellett az U15-ös, U17-es és U19-es csapatok is játszhatnak mérkőzést az iskolában, az NB II-es együttes viszont továbbra is a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban készül.

A Bolyaiban a Delta mellett a Masters SE és az Érdi Kyokushin Karate SE sportolói edzenek, így az iskola tanulóival egyetemben ők is új környezetbe térhetnek vissza.

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email