22_03_29_erdmost_nincskep

Kiállítással zárul a tábor

22_03_29_erdmost_nincskep

Kiállítással zárul a tábor

Hogy élték meg a hátrányos helyzetű gyerekek a vírusveszélyt, a karantént? Erről készítettek videót - szakmai segítséggel - az Erzsébet-táborban, amit a Szociális Gondozó Központ szervezett. A tábor ma Margittai Adrien kiállításával zárul, a program nyitott, mindenkit szeretettel látnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két héten át kalandos programokkal, játékokkal, sok finom harapnivalóval várta a hátrányos helyzetű gyermekeket a Szociális Gondozó Központ által szervezett Erzsébet-tábor. Hetente húsz-húsz gyereket láttak vendégül. Szabadulószoba, etyeki és Fundoklia-völgyi kirándulás szerepelt a programban, de nem maradhattak el a sportos vetélkedők sem. A gyerekek és a Szociális Gondozó Központ munkatársai otthonossá tették a régi Parkvárosi Közösségi Ház épületét is: rajzoltak, festettek, dekoráltak, virágot ültettek, sőt, beneveztek egy rajzpályázatra is. 

Bepillanthattak a videókészítés kulisszatitkaiba is: ellátogatott hozzájuk Deutsch Anita színésznő és Kiss Péter Balázs színész, akik egy drámajáték keretében vírushíradót készítettek a táborozókkal, amit a Youtube-on vissza is nézhetnek a gyerekek, illetve a szüleik.

A két hetes tábor péntek délután Margittai Adrien kiállításával, illetve az Alma Latina együttes koncertjével zárul – erre a nyitott programra mindenkit szeretettel várnak. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email