22_03_29_erdmost_nincskep

Megnyitotta kapuit a százhalombattai strand

22_03_29_erdmost_nincskep

Megnyitotta kapuit a százhalombattai strand

A magunk mögött hagyott hétvégére igazi nyári meleg köszöntött be, és a vírushelyzet is szerencsésen alakult, így semmi akadálya nem volt annak, hogy megnyissa kapuit a látogatók előtt a százhalombattai strand. A létesítmény jelenleg csak védettségi igazolvánnyal, illetve applikációval látogatható.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Június 4-én pénteken már fogadta a strandolni vágyókat a százhalombattai strand. Ádám Erika, a Sporthalom Kft. ügyvezetője elmondta, hogy mindig június 10. után szokott nyitni a strand, úgyhogy az elmúlt évekhez képest kicsit előbb sikerült kinyitniuk, mint ahogyan az korábban történt. Összeállt minden műszaki és technikai feltétel, és időjárási előrejelzések is strandidőt ígértek, és csütörtök reggel biztossá vált, hogy nyithatnak.  „A csütörtököt még egy biztonságtechnikai 0. napnak kineveztük, még egyszer mindent körbejártunk és ellenőriztünk. A Sporhalom Kft.-nek új vezetősége van, nem szerettünk volna úgy megnyitni, hogy bármi hiányosság merül fel.”

A nyitáshoz tehát minden technikai feltétel biztosított volt. Ádám Erika arról is beszámolt, hogy a Covid ideje alatt az uszoda is csak fél gőzzel működöt, így ahogy az időjárás engedte, a strandon is tudtak munkálatokat végezni, hogy ha úgy adódik, azonnal nyithassanak majd.

 Az első hétvége tapasztalatai abszolút pozitívak. A százhalombattai strand közfürdőnek minősül, ezért a belépés feltétele a védettség igazolvány illetve az applikáció, de ezek ellenőrzése semmilyen problémát nem okozott.  „Együttműködőek voltak a strandra érkezők, elfogadták, hogy most ezzel együtt kell élni és előkészített igazolványokkal, megnyitott applikációval várták a beléptetést. Teljes mértékben elégedett lehetünk a látogatottsággal is, főként ahhoz képest, hogy szerdán még vacogtunk.”

Az ügyvezető arról is beszámolt, hogy annak ellenére, hogy nem mindenki rendelkezik védettségi igazolvánnyal, ami leszűkíti a látogatók körét, minden szolgáltatásukat a lehető legmagasabb színvonalon szeretnék biztosítani, és mindenkit szeretettel várnak. „Én úgy gondolom, hogy a strand alkalmas arra, hogy bárki egy kellemes napot családjával, barátaival kényelmesen, szép környezetben e töltsön.”

A belépőárak a tavalyihoz képest 10 százalékkal emelkedtek, ezt még a képviselőtestület tavaly ősszel hagyta jóvá.  Így a felnőtt egész napos belépő 2500 Ft-ba kerül, a diák és a nyugdíjas egész napos jegyért 1600 Ft-ot kell fizetni, míg a 3-6 év között gyermekek 1000 Ft-ért mehetnek be. Hétfőtől péntekig 15 óra után a felnőtt jegy 1500 a diák és a nyugdíjas 1200 Ft-ba kerül, míg a gyermekjegy ára nem változik.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email