22_03_29_erdmost_nincskep

Diósdi lány is elnyerheti a Miss Hungary koronáját

22_03_29_erdmost_nincskep

Diósdi lány is elnyerheti a Miss Hungary koronáját

2021. december 4-én, 19 órától rendezik meg a Gödöllői Királyi Kastély lovardájában a 31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztást, melyen akár a diósdi Nánási Dorottya fejére is felkerülhet a korona.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Idén megvalósul, amit tavaly megálmodtak a szervezők és december 4-én már 31. alkalommal rendezik meg a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás döntőjét a Gödöllői Királyi Kastélyban. A La Burratta Mozzarella, a mozzarellák királynőjének támogatásával megrendezett eseményen a látogatók és résztvevők biztonságát, a vírus- és baktériummentes környezetet az Isanity térsterilizátorral biztosítják.

Hazánk legrégebbi szépségversenyén 27 hölgy mutatkozik be – tini és felnőtt kategóriában. A közönség szavazatai mellett a szakemberekből és támogatókból álló zsűri döntését követően kiderül, hogy kinek a fejére kerül a királynői- és kishercegnői korona.

A szépségversenynek a 19 éves Nánási Dorottya személyében diósdi indulója is van. Az idén a budapesti II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban érettségizett Nánási Dorottya már az ELTE Pedagógia és Pszichológia karának hallgatója.

Bemutatkozásában azt írta, szabadidejében szeret sportolni, edzőterembe járni, teniszezni, snowboardozni, síelni és vitorlázni is.

„Idén nyáron szereztem meg a vitorlás és motorcsónak vezetői engedélyemet, nyáron Zamárdiban vízimentőként dolgoztam. Ezenkívül szeretek utazni, más országokat, kultúrákat megismerni. Fontos számomra az egészséges életmód, ezért próbálok tudatosan táplálkozni és sportolni. Nagyon szeretem az állatokat is, van egy berni pásztor kutyám és a húgommal szoktunk lovagolni, neki van egy lova. Idén nyáron a szüleimmel, húgommal és a nagymamámmal részt vettünk a 196. Anna-bálon, amelyen a megtisztelő, I. udvarhölgy címet kaptam” – mutatta be magát Nánási Dorottya, a 31. Miss Hungary 2021 Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás diósdi indulója.

A több, mint háromórás gála műsor keretében 4 alkalommal vonulnak fel a versenyző szépségek és egy rendhagyó, látványos fotó tour is segíti a zsűrinek kiválasztani a királynőket és udvarhölgyeket – hívták fel a figyelmet közleményükben a szervezők.
A Királynő és a Kishercegnő koronázása mellett számos különdíj is gazdára talál a döntőn, hiszen a megválasztják a Harkány Fürdő, a Dráva Hotel és a Park Hotel szépét is, de ezen az esten választhatja ki a Barabás Téglakő Kft., a Naturliget és a La Burrata Mozzarella Kft. is a jövő évi háziasszonyait.

További meglepetés, hogy a Gödöllői Királyi Kastély Koronázási termében ezen a napon kiállítás nyílik Sissi Királyné eredeti korhű koronázási ékszereivel és rekonstruált koronázási ruhájával, ahol a magyar korona másolatát, a kastély teljes tárlatával együtt -rendkívüli kedvezménnyel – nézhetik meg a szépségverseny gálaműsorának nézői.

Az est folyamán a döntő résztevőinek felvonulásai mellett rendhagyó átfogó, történelmi időutazáson repíti végig a közönséget a Zenével Írt Történelem csapata a zenés táncos rockzenei összeállításával az ősmagyar kortól napjainkig.

Fellép még Kézér Gabriella balett tánccsoportja, a Kézér Balléé, akik Edit Piaf életének részleteit viszik színpadra, Mezei Diána dalait követően pedig három gyönyörű énekesnő, a Glória Singers zenei formáció színesíti a gálaműsort a hölgyek kastélyaként emlegetett Gödöllői Királyi Kastélyban.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email