22_03_29_erdmost_nincskep

Várandósságra, szülésre és szoptatásra felkészítő programot hirdettek a rendelőintézetben

22_03_29_erdmost_nincskep

Várandósságra, szülésre és szoptatásra felkészítő programot hirdettek a rendelőintézetben

Összesen kilenc alkalomból álló beszélgetéssorozatot indítottak a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben, hogy a szülők felkészüljenek a várandósságra, a szülésre és a szoptatásra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint dr. Juhász Judit az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában elmondta, a foglalkozásokra elsősorban a kismamákat várják, de az első alkalommal megbeszélték a résztvevőkkel, hogy akár az apukák is mehetnek a programokra.

Szeptember 7-én tartották az első felkészítő foglalkozást, a másodikat pedig szeptember 21-én, 17 és 19 óra között tartják a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben. Mint dr. Juhász Judit elmondta, a szeptember 21-i program elsősorban arról szól, hogy hol, kivel jó szülni.

A beszélgetéssorozaton segítséget nyújtanak a tudatos felkészüléshez, mely csökkenti az ismeretlentől való félelmet, a szorongást, segíti a várandósság pozitív megélését, a vajúdás könnyebb lefolyását, a pozitív szülésélményt, az anya-magzat kapcsolat kialakulását.

A csoportos foglalkozás előnye a gyakorlati ismeretátadás, valamint a csoporttagokkal való tapasztalatcsere, a leendő anyatársakkal való ismerkedés lehetősége.
A kilenc alkalom során a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy fel tudják tenni kérdéseiket, meg tudják fogalmazni saját szükségleteiket, igényeiket, egyúttal megtapasztalják egy női közösség erejét, ahol figyelmet, elfogadást és támogatást adnak és kapnak egymástól, és szemléletük is formálódhat.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérik, hogy amennyiben részt kíván venni a következő beszélgetésen, az azt megelőző vasárnap éjfélig töltse ki ezt a regisztrációs űrlapot: https://forms.gle/f1T2uKu6dspv4ZHS6

A szakrendelő épületében és így a foglalkozásokon is maszk viselése kötelező!


A programok időpontjai:

  • szeptember 21., 17-19.00
  • október 5., 17-19.00
  • október 19., 17-19.00
  • november 2., 17-19.00
  • november 16., 17-19.00
  • november 30., 17-19.00
  • december 14., 17-19.00
  • 2022. január 4., 17-19.00

Még több információ ide kattintva érhető el!

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email