22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: két versenyről öt érem

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollaslabda: két versenyről öt érem

Három ezüst- és két bronzérmet szereztek a két hétvégi, ceglédi megmérettetésen az Érdi VSE tollaslabdázói.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Előbb szombaton a Felnőtt C- és D-kategóriás versenyzők számára tartották meg a Fitt Kupát Cegléden, ahol két érdi induló volt.

Bugyenszki Adrienn egyéniben egészen a harmadik helyig menetelt, míg női párosban oldalán Györgylőrincz Krisztinával csak a döntőben szenvedtek vereséget, így ezüstérem került a nyakukba.

Ezt követően vasárnap az U13-as és U17-es korosztályok küzdöttek meg egymással ugyancsak Cegléden, de itt már népesebb delegáció képviselte az érdi színeket, hiszen öten is ütőt ragadtak.

Az idősebbeknél Kis-Kasza Miklós mindhárom kategóriában dobogóra állhatott, hiszen egyéniben és fiú párosban is csak a döntőben szenvedett vereséget, míg vegyespárosban bronzérmes lett.

Schvirján Zsófia egyéniben a legjobb 32-ig, párosban a legjobb nyolcig jutott, Zsarnai Marcellnek pedig a negyeddöntő jelentette a végállomást fiú egyéniben.

A fiatalabbaknál Kis-Kasza Arabella és Zsarnai Marcell is csoportmásodikként végzett.

„U17-ben három érmet sikerült Kis-Kasza Miklósnak 11 fárasztó meccs után összehoznia. Egyéniben nagyon fegyelmezett, tőle talán szokatlan játékkal két sima szettben verte meg mumusát az elődöntőben. Úgy érzem a fiú egyéni és páros döntőre már fejben egy picit elfáradt, ezen még dolgozni fogunk!  Számomra másik meglepő eredményt Zsarnai Marcell okozta, aki az első körben megverte a papíron nála jobban rangsorolt 5. kiemelt fiút. Majd a legjobb nyolcig menetelve saját csapattársától Mikitől szenvedett vereséget. Női ágon Schvirján Zsófi sajnos egyéniben és női párosban is az első körben búcsúzott. De nem szabad búslakodni, mert ezekből a meccsekből is sokat lehet tanulni” – értékelte a vasárnapi eseményeket Kőrösi Ágnes, az Érdi VSE játékos-edzője.

Eredmények
Fitt kupa, felnőtt C-, D-kategória, Cegléd

Bugyenszki Adrienn – 3. hely
Bugyenszki Adrienn–Györgylőrincz Krisztina – 2. hely

Pesti Sport Kupa, U13-U17, Cegléd
U13

Zsarnai Milán – csoport 2.
Kis-Kasza Arabella – csoport 2.

U17
Schvirján Zsófia – egyéni: legjobb 32; női páros: legjobb 8
Zsarnai Marcell – egyéni: legjobb 8
Kis-Kasza Miklós – egyéni: 2. hely; páros: 2. hely; vegyes páros: 3. hely

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email