22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas: ezüst- és bronzérmet hozott a Mikulás

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas: ezüst- és bronzérmet hozott a Mikulás

Kis-Kasza Miklós vegyespárosban második, egyéniben harmadik helyen végzett a ceglédi rendezésű U13-as és U17-es Living Sport Kupa tollaslabdaversenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi VSE két versenyzője ragadott ütőt az év utolsó előtti versenyén, a ceglédi Living Sport Kupán, ahol Kis-Kasza Miklós egyéniben bronzéremig, vegyespárosban Torba Katicával ezüstéremig jutott. Schvirján Zsófia mind egyéniben, mind női párosban Simon Alizzal vereséget szenvedett az első körben.

„A 2020-as év utolsó U17-es versenyét Kis-Kasza Miklós jóvoltából egy vegyespárosban elért második és egyéni harmadik hellyel zártuk. Miki kicsit meg volt fázva, de ez nem lehet kifogás arra, hogy az egyéni elődöntőben sajnos nem tudta saját játékát hozni, amit megszoktunk tőle. Dekoncentráltnak éreztem végig és sok ki nem kényszerített hibát ütött. Vegyespárosban döntőben szenvedtek vereséget, tőlük talán még technikásabb játékosoktól, ettől függetlenül bízom benne, hogy jövő héten Miki újra tigrisként fog küzdeni az év utolsó U19-es versenyén. Schvirján Zsófia sajnos kikapott az első körben, de nem vagyok csalódott és ő sem lehet az, mert nagyon jó játékkal maradt alul” – értékelte a ceglédi eseményeket Kőrösi Ágnes, az Érdi VSE játékos-edzője.

A következő hétvégén az U15-ösök és U19-es idei utolsó viadalán Kis-Kasza és Schvirján mellett Zsarnai Marcell indul az érdiektől.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email