22_03_29_erdmost_nincskep

Sokba kerülhet a fagykár

22_03_29_erdmost_nincskep

Sokba kerülhet a fagykár

Megéri időben gondoskodni a vízhálózat és a vízóra fagymentesítéséről, hiszen nagyon sokba kerülhet a fagykár, erre hívja fel a lakosság figyelmét az Érd és Térsége Víziközmű Kft. A 2017-es januári fagyok idején tömegesen érkeztek segélykérő hívások a diszpécser szolgálatukhoz elfagyások miatt, pedig csak egy kis odafigyelés kell, és el lehet kerülni a károkat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Akár hétvégi házról, akár állandóan lakott ingatlanról van szó, érdemes megtenni az óvintézkedéseket, köztük a kerti csapok téliesítését és leürítését, hangsúlyozta Sárosi Péter, az ÉTV gazdasági igazgatója.

A másik terület, amit a fagyveszély kapcsán nem lehet elégszer hangsúlyozni, az a vízmérőaknák és vízmérők megóvása a fagy ellen, amire olcsó és praktikus megoldások vannak.

Ha a szolgáltatási pont utca felé eső szakaszán van gond, vagy a vízmérő fagyott el, akkor azonnal hívni kell a szolgáltatót, a 23/365-921 számon, ha azonban a szolgáltatási pont után, vagyis a vízmérő ingatlan felőli oldalán észleljük a bajt, akkor nem az ÉTV-t, hanem egy vízhálózati szerelőt kell felkérni a hiba elhárítására.


További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email