22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: Elkezdi az új szezont a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: Elkezdi az új szezont a Delta

Október 2-án, a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában kezdi meg az új szezont a Delta RSE Érd. Az NB II B-csoportjában induló együttes játékoskerete a nyár folyamán teljesen kicserélődött.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dömötör-Mátrai Beáta lányainak így a szezonnyitó Tatabányai RSE elleni találkozón és a szezon első felében is az összeszokás lesz a legfőbb célja.

A Delta honlapján jelentette be, hogy újabb három játékost igazolt. Ketten Budapesten játszottak legutóbb, a harmadik érkező pedig külföldről tért haza.

Dömötör-Mátrai Beáta alakulatában folytatja pályafutását a KISTEXT-től átigazolt Vas Kitti, aki szélső ütőként vethető be. A center Zöld Anna a megszűnt Honvéd Zrínyiben röplabdázott legutóbb, míg a center poszton alkalmazható Vincze Tímea Ausztriából költözött vissza Magyarországra. Utóbbi játékos egyelőre sérüléssel bajlódik, de előbbiekre már a szombaton 15 órakor kezdődő, Tatabányai RSE elleni szezonnyitó, hazai bajnoki találkozón is számíthat a vezetőedző.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email