22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

Összegyűjtöttük az elkövetkezendő egy hét érdi programjait

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Január 29-én, szombaton 15 órára az Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület és a Csuka Zoltán Városi Könyvtár szervezésében kerül sor Stanislaw Jankowski Hamis igazolvánnyal Varsó halálgyűrűjében c. könyv bemutatójára a városi könyvtárban. Vendég: Dr. Kovács István, költő, író, történész, a kötet fordítója.

Január 30-án, vasárnap reggel 9 órakor indul el az Yours Truly futás érdi csapata Ófaluból, a gáttól az emelkedőn Érd tetejéig egy 25 kilométeres városkerülő körön keresztül, de van lehetőség résztávot és 50 kilométert is teljesíteni. A finn kezdeményezésű Yours Truly futás lényege, hogy minden település futói gyűjtik a métereket, melyet összegezve a városok és országok között egy rangsor alakul ki.

Február 1-jén, kedden a kisgyermekes anyukák kipróbálhatják a Parkvárosi Közösségi Házban a Bukfenc játékos babatornát. A torna 1-3 éves gyermekek részére pedagógus vezetésével, sok mondókával, dallal, hangszerekkel, speciális mozgásfejlesztő eszközökkel zajlik. A foglalkozást keddenként 9 órakor tartják. (Érdeklődni Marosi Editnél, a 06 20 93 38 272-as telefonszámon lehet.)

Február 2-án, szerdán 9 óra 30-kor a Ringató foglalkozást is érdemes kipróbálni a Szepes Gyula Művelődési Központban. A foglalkozások az óvoda előtti korosztálynak szólnak, néhány hónapos kortól három éves korig, heti rendszerességgel. (Érdeklődni Bauerné Tóth Katalinnál, a 06 20 343 0393-as telefonszámon lehet)

Február 2-án is szeretettel várnak mindenkit 14 és 15 óra között a Parkvárosi Közösségi Házban, ahol az idősebb korosztály számára tartanak Szenior Örömtáncot. Fülbemászó dallamokra, az életkorhoz igazodó, speciális koreográfiák megtanulásával, melyekkel megolajozhatók az izmok és a memória. A jó hangulat és a vidámság garantált, a tánc öröme kortalan! Ide nem kell előzetes tánctudás, sem táncpartner, egyedül is lehet jönni! Hollenczer Katalin, óravezető tánctanár elsősorban a kezdő és újrakezdő táncosokat várja! Bővebb információ: 06 30 2037155.

Február 2-án, de amúgy minden szerdán 15.30-18 óráig a lakótelepi klubövezetben Szövőszakkört tartanak, így is kipróbálható a tevékenység. A foglalkozások során törekednek az alaptechnikák folyamatos tanulására és gyakorlására, a fonalfestési programjuk folytatására. (Vezeti: Tamaska Józsefné, érdeklődni a 06 30 213 1209- as telefonszámon lehet.)

Február 2-án, szerdán 18:00-19:30 között a Szepes Gyula Művelődési Központban a fazekas keramikus szakkör következő foglalkozására kerül sor. Itt mindenki kiélheti fantáziáját és kreativitását, megismerheti azt a csodát, amit az agyag jelent. A kezdők megtanulhatják az agyag összetevőit, jellemvonásait, lelőhelyeit, megmunkálási lehetőségeit, feldolgozását, formázását, szárítását, festését, díszítését, kiégetését. Megismerhetik a megmunkálás alapfogásait, a kézi formázás technikáit. (Huber Kinga: 06 20 559 7979)

Február 3-án, csütörtökön 9.30-10.15-ig a Szepes Gyula Művelődési Központban, 4-én pénteken 10.00-10.45-ig a Parkvárosi Közösségi Házban Pamacsoló pamacska foglalkozást tartanak. Ez egy kis létszámú, komplex fejlesztő foglalkozás 1-3 éves gyermekeknek, ahol a szülővel közös élményt szerezve festhetnek, gyurmázhatnak, ragaszthatnak, alkothatnak a kicsik, miközben játékosan fejlődnek. A foglakozásokat minden héten megtartják. (Bejelentkezés és érdeklődés: info@ pamacsolo.hu, 06 70 230 9327)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email