22_03_29_erdmost_nincskep

Paralimpia: ötödik helyen végzett a párbajtőrcsapat

22_03_29_erdmost_nincskep

Paralimpia: ötödik helyen végzett a párbajtőrcsapat

A női párbajtőrözők csapatversenyével folytatódott a kerekesszékes vívók programja a tokiói paralimpián. A Dani Gyöngyi, Krajnyák Zsuzsanna, Veres Amarilla összeállítású magyar válogatott egy győzelemmel és két vereséggel az ötödik helyen végzett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, a tokiói paralimpián a kerekesszékes vívók párbajtőr egyéni küzdelmeiben az UTE két érdi parasportolója közül Dani Gyöngyi a 12., Krajnyák Zsuzsanna a 8. helyen végzett, míg a számot honfitársunk, Veres Amarilla nyerte meg.

Az összesített eredmények alapján bizakodhatott is a magyar válogatott a csapatversenyen, de az első meccsen Kína legjobbjai 45:37-re legyőzték a mieinket, majd ugyan az Egyesült Államokat magabiztosan, 45:13-ra verték Krajnyákék, de a harmadik fordulóban az ukránok ugyancsak kiélezett küzdelemben, 45:38-ra múlták felül az így ötödik helyen végző magyar párbajtőrcsapatot.

Azonban egyik érdi kerekesszékes vívó számára sem ért véget a paralimpia, hiszen a folytatásban a tőrözők egyéni és csapatküzdelmeit rendezik meg.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email