22_03_29_erdmost_nincskep

Ősszel megkezdődhet a Vadlúd utcai körforgalom előkészítése

22_03_29_erdmost_nincskep

Ősszel megkezdődhet a Vadlúd utcai körforgalom előkészítése

Az előző félév eseményeiről, a fejlesztések eredményeiről és a tervekről beszélt az Érdi Televízió Párbeszéd című műsorában Lukács László, Tárnok polgármestere. Szóba került a Vadlúd utcai körforgalom is: a beruházó NIF engedélyei már megvannak, a közbeszerzési eljárást is hamarosan kiírják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Lukács László elmondta, a NIF összevont három projektet: a Vadlúd utcai körforgalmat, a Fehérvári úti körforgalmat, és a közte lévő szakasz rekonstrukcióját. A közbeszerzés végstádiumban van, ha megjön a kormányzat engedélye, ki is írják. Az ettől számított 30-60 napon belül születik döntés a kivitelezőről. 

– Aradszki András országgyűlési képviselő úgy fogalmazott: 2022 tavaszán kezdődik majd az építkezés, és 2023 tavaszáig tart majd. Úgy gondolom – és ez a NIF-fel való egyeztetés után is így csapódott le -, hogy ez a dátum biztosan tartható, de ha lehet, már idén ősszel elkezdenék az előkészítő munkákat – fogalmazott Tárnok polgármestere.

Hozzátette: az építkezés ideje alatt nagyon nagy türelemre lesz szükség a közlekedők részéről. Az építkezés alatt dugók alakulhatnak majd ki, az arra járók és az ott élők bosszúságára, de ilyenkor érdemes a végeredményt szem előtt tartani.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email