22_03_29_erdmost_nincskep

Összefogás a diósdi, érdi cselgáncsozókért

22_03_29_erdmost_nincskep

Összefogás a diósdi, érdi cselgáncsozókért

Az iskolai sportköri tevékenységek felfüggesztésével számos klub került nehéz helyzetbe, majdhogynem hontalanná. A Diósdi DSE és Érdi JC azonban az összefogás erejével lábalt ki a nehéz helyzetből.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint arról a klub közösségi oldala beszámol, szeptemberben ismét válságos helyzetbe került a csapat, hiszen a koronavírus-járvány miatt bezárták az iskolai tornatermeket, így sem az érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumban, sem a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában, sem a diósdi Eötvös József Általános Iskolában nem tudtak edzeni.

Az egyesület a megelőző keresgélés után talált egy alkalmas helyet az edzések megtartására, s noha a hely minden feltételnek megfelelt, a bérleti díj előteremtése és a terem megfelelő kialakítása nagy feladat elé állította őket.

Az induláshoz több mint kétmillió forintot kellett előteremteniük.

A járvány miatt viszont a tagdíjbevételek és a pályázati támogatások is jelentősen csökkentek, ezért az egyesület a tagokhoz fordult segítségért, akik példás hozzáállással biztosították támogatásukról a klubot.

„Az eredmény magáért beszél, hiszen mára jó körülmények között, biztonságosan tudunk tovább működni” – írja közösségi oldalán a Diósd-Érd judo csapat, megköszönve az adó egy százalékból beérkezett 516 390 forintot. A támogatás eredményeként több cég is felajánlotta segítségét a klubnak, amely a stabil működés érdekében továbbra is várja a támogatókat, emellett megalakította a támogatói klubot is.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email