Női kézi: ÉRD–Siófok KC – élő közvetítés

Sorozatban ötödik mérkőzésén őrizheti meg veretlenségét egy esetleges Siófok KC elleni pontszerzéssel az ÉRD, amely a női kézilabda NB I 14. fordulójában, az ÉRD Aréna zárt kapui mögött látja vendégül a tabellán harmadik helyezett Balaton-partiakat. Tartsanak az érdmost.hu élő közvetítésével!

 

A Kisvárda, a Fehérvár és a Szombathely elleni idegenbeli bajnoki sikerek mellett a Magyar Kupában hazai pályán ejtette ki a Békéscsabát az ÉRD.

Horváth Rolandék a jó szériával ugyan a bajnokságban felkapaszkodtak a középmezőnyre, a Siófok ellen extrát kell nyújtaniuk az érdieknek a pontszerzéshez.

A somogyiak ugyan komoly sorozatterhelésben vannak az Európa Liga-szereplés miatt, de így is pazar formának örvendenek, hiszen legutóbbi tíz meccsükből nyolcat megnyertek egy döntetlen és egy vereség mellett.

Hogy mi okozta az ÉRD kiváló formáját, arról ide kattintva tudhat meg részleteket Horváth Roland vezetőedzőtől.

Az ÉRD–Siófok KC mérkőzés beharangozóját pedig ide kattintva olvashatja!

Női kézilabda NB I, 14. forduló
16.00: ÉRD–Siófok KC
ÉRD Aréna, zárt kapuk mögött. V.: Bóna, Földesi

Az ÉRD kerete
Győrffy, Györkös (kapusok), Paróczy, Csáki, Kopecz, Fekete B., Kiss-Walfisch, Szabó K., Horváth D., Mód, Király R., Kóka, Sztankovics, Landi, Kovács B., Kiss D. Zs.
Edző: Horváth Roland

A Siófok KC kerete
Szikora, Csapó Kincső (kapusok), Tóth K. F., Böhme, Hársfalvi, Juhász F., Horacek, Aoustin, Jezic, Kadlicsek, Mazák-Németh, Such, Kiss N., Bakacsi, Lapos, Tóth G.
Edző: Zdravko Zovko

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink