22_03_29_erdmost_nincskep

Napsütéses hétvégénk lesz

22_03_29_erdmost_nincskep

Napsütéses hétvégénk lesz

A nyugati, délnyugati megyékben még megmaradhat a köd, de napközben napsütéses idő várható szombaton csapadék nélkül. Vasárnap hajnalban is több helyen képződhet köd, de az ország nagy részén több órára kisüt a nap és csapadék sem valószínű.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből kiderült, szombaton a legtovább a nyugati, délnyugati megyékben maradhat meg a köd. Napközben napsütéses idő várható csapadék nélkül. Több helyen megélénkül, néhol megerősödik a szél. Hajnalban mínusz 3 és plusz 7, a délutáni órákban általában 12 és 17 fok közötti értékeket mérhetnek.

Vasárnap hajnalra is több helyen képződhet köd. Feloszlása után az ország nagy részén több órára kisüt a nap, csapadék nem valószínű. A légmozgás élénk, a Dunántúl északi felén helyenként erős lehet. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 7, a maximumhőmérséklet 12 és 17 fok között várható.

November elsején, hétfőn a ködfoltok megszűnése után délig számottevő csapadék nem valószínű, a délutáni, esti óráktól viszont nyugat felől egyre több helyen eleredhet az eső. Sokfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon meg is erősödik a szél. Hajnalban mínusz 3 és plusz 9 fok között alakul a hőmérséklet. Délután 9-18 fokig melegszik fel a levegő, északkeleten lesz hidegebb – olvasható az előrejelzésben.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email