22_03_29_erdmost_nincskep

Második helyen végzett a Miss Hungary diósdi indulója

22_03_29_erdmost_nincskep

Második helyen végzett a Miss Hungary diósdi indulója

Az esztergomi Békési Noémi nyerte a 31. Miss Hungary 2021 Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztást, míg a verseny diósdi indulója, Nánási Dorottya második helyen végzett és lett első udvarhölgy – közölték lapunkkal a szervezők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A versenyen a tini és felnőtt kategóriákban hirdettek győztest. Utóbbiaknál a 20 éves esztergomi induló, Békési Noémi győzött, megelőzve a 19 éves diósdi résztvevőt, Nánási Dorottyát, aki első udvarhölgy lett, míg harmadik helyen a 25 éves miskolci Orosz Titanilla végzett. A tinik kategóriájában a 17 éves csongrádi Fekete Vivien érdemelte ki a koronát, az ő első udvarhölgye a zalaegerszegi Sabjanics Zorka, míg a második udvarhölgy és a harmadik helyezett a 18 éves pomázi Faragó Maja lett.

 

A szépségverseny 19 éves diósdi indulója Nánási Dorottya  idén a budapesti II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban érettségizett és már az ELTE Pedagógia és Pszichológia karának hallgatója. Bemutatkozásában azt írta, szabadidejében szeret sportolni, edzőterembe járni, teniszezni, snowboardozni, síelni és vitorlázni is.

„Idén nyáron szereztem meg a vitorlás és motorcsónak vezetői engedélyemet, nyáron Zamárdiban vízimentőként dolgoztam. Ezenkívül szeretek utazni, más országokat, kultúrákat megismerni. Fontos számomra az egészséges életmód, ezért próbálok tudatosan táplálkozni és sportolni. Nagyon szeretem az állatokat is, van egy berni pásztor kutyám és a húgommal szoktunk lovagolni, neki van egy lova. Idén nyáron a szüleimmel, húgommal és a nagymamámmal részt vettünk a 196. Anna-bálon, amelyen a megtisztelő, I. udvarhölgy címet kaptam” – mutatta be magát Nánási Dorottya, a 31. Miss Hungary 2021 Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás második helyezettje, első udvarhölgye.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email