22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárják a népszerű érdi kirándulóhelyeket hétvégére

22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárják a népszerű érdi kirándulóhelyeket hétvégére

Csőzik László polgármester elrendelte az ófalusi gát, a volt Termál Hotel parkolójának, a Molnár utca végén található Duna-parti és a Sánc-hegyi kirándulóhely és crosspálya, valamint a régi érdligeti strand területén található park lezárását az április 18-19-ei hétvégére 9-18 óra között.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Amint azt a polgármester közösségi oldalán írja, a kormány a húsvéti tapasztalatok alapján a települések polgármestereire bízta az érvényben lévő kijárási korlátozások szigorítását a hétvégén. „(…) néhány helyen olyan tömegek gyűlnek össze ilyenkor, hogy lehetetlen tartani a normális és egészséges távolságot. A járvány továbbra is valós és halálos veszély, különösen a fővárosban és környékén – azt szeretném elérni, hogy Érden, amíg lehetséges, a lehető legkisebb mértékben terjedjen”, ezért úgy döntött, hogy a hétvégén reggel 9:00 és este 18:00 között több kirándulóhely, park, gátszakasz látogatásának tiltását, illetve korlátozását rendeli el.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email