22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: sokat kivett a hétközi bravúr

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: sokat kivett a hétközi bravúr

Megint nagy hátrányból állt fel és a győzelemhez is közel állt, de ezúttal 70–63-as vereséget szenvedett a Monori SE vendégeként a VMG DSE férfi kosárlabda csapata az NB II Közép B-csoportjának 13. körében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Rangadóra volt kilátás, hiszen az 5–5-ös mérleggel álló VMG a 4–4-gyel rendelkező Monori SE-hez látogatott két nappal azután, hogy idegenben nagy bravúr begyűjtve győzött 70–66-ra a Budafok II vendégeként.

A hét közben Mario D’Avino súlyos sérülést szenvedett, ezért (is) Monoron Valaczkay Gábor vezetőedző is pályára lépett.

A találkozót a hazaiak kezdték jobban, akik az első negyedben összehozott ötpontos különbséget a nagyszünetig tizenegyre növelték (43–32).

A második játékrészben pedig egyre inkább nyílt az olló a felek között, de az érdiek tizennyolc pontos hátrányból is felálltak. A végjátékot azonban elrontották és egyenlítés vagy győzelem helyett 70–63-as vereséget szenvedtek.

„Ezúttal a támadójátékunk csapnivaló volt. Tiszta helyzeteket dolgoztunk ki, de pocsék százalékkal dobtunk és sok labdát eladtunk. Sokat kivett a csapatból a szerdai budafoki bravúr fizikálisan és mentálisan egyaránt. Tizennyolc pontos hátrányól újra felálltunk és két pontra zárkóztunk, de most a végjátékot elrontottuk. Nehéz lesz a folytatást, mert rendesen lecsökkent a létszámunk, de bízom benne, hogy akik maradtak, azok egészségesek és kitartóak lesznek”

– fogalmazott Valaczkay Gábor, a VMG DSE vezetőedzője.

Az érdiek legközelebb január 31-én lépnek pályára, amikor 16 órától a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban az ELTE-BEAC-ot látják vendégül.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 13. forduló
Monori SE–VMG DSE 70–63 (20–15, 23–17, 14–10, 13–21)
A VMG DSE pontszerzői: Takács Á 22/3, Valaczkay 11/9, Stork 10, Naser 8/6, Miháczi 5, Morauvszki 4, Kerényi 3/3

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email