22_03_29_erdmost_nincskep

Korlátozások a temetéseken is a koronavírus miatt

22_03_29_erdmost_nincskep

Korlátozások a temetéseken is a koronavírus miatt

A köztemetőben temetéseket kizárólag hétköznap 10:00 és 14:00 óra közötti időpontra lehet szervezni. A szertartások a ravatalozóban legfeljebb egy óra időtartamúak lehetnek (fél óra csendes búcsú, fél óra szertartás) és a ravatalozóban egyidejűleg legfeljebb 10 személy tartózkodhat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csőzik László polgármester közösségi oldalán jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatt a temetkezéseknél is korlátozásokat kell bevezetniük.

Mint írja:

Sajnos az élet minden területén szigorításokat kényszerülünk bevezetni a járványveszély miatt…

TEMETÉSI KORLÁTOZÁSOK!

A pandémiás veszélyhelyzetre való tekintettel az az Ercsi úti Érdi Köztemetőben az üzemeltetés ideiglenes szabályait 2020. március 23. napjától az alábbiak szerint határozom meg:

  • A köztemetőben temetéseket kizárólag hétköznap 10:00 és 14:00 óra közötti időpontra lehet szervezni, szombati napokra temetés nem szervezhető.
  • A temetési szertartások a ravatalozóban legfeljebb egy óra időtartamúak lehetnek (fél óra csendes búcsú, fél óra szertartás) és a ravatalozóban egyidejűleg legfeljebb 10 személy tartózkodhat.
  • A személyes ügyfélfogadás előzetes telefonos egyeztetés nélkül kizárólag temetésekkel kapcsolatos ügyekben történhet, hétfőtől – péntekig 8:00 és 15:00 óra között.
  • Nem temetésekkel kapcsolatos ügyintézés (pl. sírhelyhosszabbítás) kizárólag elektronikus úton vagy előzetes telefonos időpontegyeztetést követően történhet.
  • A befizetések teljesítése hétfőtől péntekig 8:00 és 14:30 óra között lehetséges.
  • A személyes ügyintézés során a temetői irodaépületben kizárólag az ügyintézést folytató személy (legfeljebb két fő) és a temetőgondnokság személyzete tartózkodhat.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email