22_03_29_erdmost_nincskep

Június 2-án nyit a Sas utcai hulladékudvar

22_03_29_erdmost_nincskep

Június 2-án nyit a Sas utcai hulladékudvar

A veszélyhelyzettel kapcsolatos korlátozó intézkedéseket június 2-ától oldja fel az Érd és Térsége Hulladékkezelő. A hulladékudvarra maszkban lehet ellátogatni a szokásos nyitva tartási időben, ahol folytatják az üvegkukák kiosztását is. Illetve újra kérhető a házhoz menő ágdarálás és lomtalanítás.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A hulladékkezelő azt írja közösségi oldalán, hogy a vészhelyzettel kapcsolatban hozott korlátozó intézkedések 2020. június 2. napjától az alábbi területeken kerülnek feloldásra:

• A hulladékudvar a szokásos nyitvatartási rend szerint (hétfő-péntek 8.00-16.00, szombat 8.00-12.00) ismét nyitva áll a lakosság részére. A hulladékudvart az előírások betartásával (maszk viselése, előírt távolság megtartása) lehet igénybe venni.

• Folytatják a szelektív üveghulladék gyűjtő edények kiosztását a Sas utcai telephelyen hétköznapokon 8.00-16.00 óráig.

• Újra indul a házhoz menő ágdarálás szolgáltatás, melyet évente egy alkalommal igényelhetnek az érdi lakosok. Ingyenesen ledarálható mennyiség 2 m3, e felett minden megkezdett m3 nettó 2,100 Ft/m3, bruttó 2,667 Ft/m3.

• Ismét igénybe vehetik az érdi, diósdi, tárnoki és sóskúti lakosok az évente egy alkalommal kérhető ingyenes házhoz menő lomtalanítást. Ennek keretén belül 2 m3 lomhulladék elszállítására van lehetőség.

Az utóbbi két szolgáltatás megrendelését május 25-től telefonon, illetve elektronikusan lehet leadni az ügyfélszolgálaton.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email