22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét meghosszabbították az oltási akcióhetet

22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét meghosszabbították az oltási akcióhetet

A nagy sikerre való tekintettel újabb  egy héttel meghosszabbította a kormány a november 22-én kezdődött oltási akcióhetet, így az új időpont szerint december 12. vasárnap estig lehet a kórházi oltópontokon előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül oltakozni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az oltópontok minden nap reggel 7 és este 19 óra között vannak nyitva.  A kórházak országszerte továbbra is megemelt oltási kapacitással várják az érkezőket akár az első, az elmaradt második, vagy a harmadik oltásra. Az oltatlanok előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra, ez esetben regisztrációjukat a helyszínen végzik el. Akik időpontfoglalás nélkül érkeznek, azokat érkezési sorrendben fogják beoltani. Aki előzetesen regisztrált és foglalt az interneten időpontot az elkerülheti a várakozást.

Az oltási akción eddig a legtöbben már a megerősítő harmadik oltást vették fel, amely mindenkinek javasolt, aki négy hónapnál régebben kapta meg az előző oltását. A megerősítő oltással ismét 80-90 százalékra emelhető a védettségi szint. 

Az oltásra érkezőket kérik, hogy hozzák magukkal személyi irataikat (személyi igazolvány, TAJ-kártya), második és harmadik oltás esetén a korábbi oltást igazoló dokumentumokat.

Nagyban meggyorsítja az oltást, ha az oltakozók magukkal hozzák kinyomtatva, kitöltve és aláírva a hozzájáruló nyilatkozatot (harmadik oltás esetén is szükséges).

Kérik, a maszkot se hagyják otthon.

Részletek itt

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email