22_03_29_erdmost_nincskep

Ideiglenesen változott a forgalmi rend Budaörsön

22_03_29_erdmost_nincskep

Ideiglenesen változott a forgalmi rend Budaörsön

A napokban forgalmi rend változás történt Budaörsön a Felsőhatár utcában, ahol kikerült egy jobbra kanyarodni és behajtani tilos tábla – írja a budaorsiinfo.hu, amely megtudta, a változás ideiglenes, arra egy magáningatlan ELMŰ-bekötési munkálata miatt van szükség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

A kb. 50 méteres szakasz forgalmi rend változásáról Lőrincz Mihály, a budaörsi önkormányzat műszaki ügyosztályának vezetője arról számolt be a lapnak, hogy a munkálatok egy magántulajdonú ingatlan ELMŰ-bekötése miatt folynak.

„Természetesen a forgalmi rend ideiglenes és a munka befejeztével visszaáll az eredeti rend. A hasonló bekötésekkel szemben itt az adja a többletmunkát, hogy a nyomvonal nem a legrövidebb úton halad, mert figyelembe kellett venni a közeljövőben megvalósuló körforgalom geometriáját is. A munka így csak félpályás lezárás mellett végezhető” – fogalmazott Lőrincz Mihály.

A Felsőhatár utcát így a Rupphegyi út – Törökbálinti út felől, illetve a Semmelweis utca – Farkasréti út irányából lehet megközelíteni.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email