22_03_29_erdmost_nincskep

UP foci: A Szigethalom nyerte a szilveszteri kupát

22_03_29_erdmost_nincskep

UP foci: A Szigethalom nyerte a szilveszteri kupát

Hat csapat részvételével rendezte meg hagyományos, két ünnep közötti tornáját az Érdi VSE és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola az intézmény tornacsarnokában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

A 2006 után születettek számára rendeztek szilveszteri tornát a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában, ahol a Németh József vezette házigazda csapatban is több Érdi VSE-játékos szerepet kapott, míg az Érdi VSE és a Szigethalom egyaránt két-két együttessel nevezett, továbbá az ESMTK labdarúgó-palántái is parkettre léptek az egyaránt húszperces mérkőzéseken.

Az első mérkőzések viszonylag könnyedd győzelmeket hoztak, mivel a nyitómeccsen a Batthyány 6-1-re kapott ki a Szigethalom kék csapatától, majd az szigethalmi sárgák az ESMTK-t verték, amely után az érdi zöldek is kikaptak a szigethalmi kékektől.

Azonban a negyedik meccsre minden csapat “felébredt”, így kiélezett küzdelmeket hozott a folytatás, a VSE fehér csapata fordulatos találkozón maradt alul a szigethalmi sárgákkal szemben, míg a zöldek ugyan vezettek, de kikaptak a Batthyánytól. A csoportkör zárásaként az Érdi VSE fehér alakulata azonban legyőzte az ESMTK-t, így kialakultak a helyosztók.

Az ötödik helyért az Érdi VSE zöld csapata a pesterzsébetieket 2-0-ra győzte le, míg a bronzéremért rendezett találkozón drámai végjátékban az Érdi VSE fehér csapata ugyan vezetett a Batthyány ellen, de a Sportiskola a hajrában fordított és 2-1-es győzelmével a dobogó legalsó fokára állhatott fel.

A döntőt pedig a két szigethalmi csapat vívta, amelyek közül a kékek szerezték meg a vezetést, de a sárgák a második tíz percben egyenlítettek és a vezetést is megszerezték, végül előnyüket megtartották, így aranyérmesek lettek.

Eredmények, Érdi VSE-Batthyány Sportiskolai Általános Iskola Szilveszteri Kupa
A-csoport

Batthyány-Szigethalom SC kék 1-6
Érdi VSE zöld-Szigethalom SC kék 0-5
Batthyány-Érdi VSE zöld 6-2

B-csoport
Szigethalom SC sárga-ESMTK 2-0
Szigethalom SC sárga-Érdi VSE fehér 2-1
ESMTK-Érdi VSE fehér 2-3

5. helyért
ESMTK-Érdi VSE zöld 0-2

3. helyért
Batthyány-Érdi VSE fehér 2-1

döntő
Szigethalom SC kék-Szigethalom SC sárga 1-2

A torna gólkirálya: Nyíri Ádám (Szigethalom SC kék, 7 gól)
A torna legjobb játékosa: Béres Bálint (Szigethalom SC sárga)
A torna legjobb kapusa: Oláh Benedek (Érdi VSE fehér)

A torna végeredménye: 1. Szigethalom SC sárga, 2. Szigethalom SC kék, 3. Batthyány, 4. Érdi VSE fehér, 5. Érdi VSE zöld, 6. ESMTK

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email