22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt a térség csapataival a hétvégi fordulóban

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt a térség csapataival a hétvégi fordulóban

A két legmagasabb osztályban érdekelt együttes kikapott, de a megyei pontvadászatban szereplő térségi csapatok közül csupán a Dunafüred-Százhalombatta szenvedett vereséget, rajta kívül pedig csak a Tárnok vesztett pontot a hétvégi fordulóban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Merkantil Bank Liga NB II, 11. forduló
Szombathelyi Haladás–Budaörs 2–1 (1–1)
Gól: Doktorics (8. perc), Tóth M. (69. perc – 11-esből), ill. Petneházi (40. perc – 11-esből)

Nem bírt az éllovas és még veretlen Szombathelyi Haladással a Budaörs. A Merkantil Bank Liga NB II 11. fordulójában rendezett mérkőzésen a Vas megyeiek Doktorics Áron révén már nyolc perc után vezettek, s bár Petneházi Márk büntetőből még a szünet előtt egyenlített, a fordulás után Tóth Milán László is értékesített egy tizenegyest, kialakítva a 2–1-es hazai sikert.

NB III, Nyugati csoport, 10. forduló
Pápai Perutz FC–Érdi VSE 2–1 (1–1)
Gól: Oláh L. (1. perc), Zsirai (68. p.), ill. Szabó R. (18. perc)

Hamar hátrányba került, de viszonylag gyorsan egyenlített a Pápai Perutz FC vendégeként az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 10. körében. A szünet előtt Kertész Ferenc hárította ugyan Skriba Máté tizenegyesét, de a második félidőben Zsirai Martin már eredményes volt a sokadik hazai szöglet után és beállította a 2–1-es hazai győzelmet.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 8. forduló
Százhalombattai LK–Tápiószelei SE 4–0 (1–0)
Gól: Schneider (2. perc), Spánitz (59. p.), Lak (70. p.), Farkas T. (81. p.)

Bár a szezont nem kezdte kifejezetten jól, most elkapta a fonalat a Pest megyei másodosztály déli csoportjában szereplő Százhalombattai LK, amely sorozatban harmadik győzelmét aratta hétvégén, miután hazai környezetben gyorsan előnybe került a Tápiószele ellen, végül 4–0-ra megnyerte a találkozót Lőrincz Emil együttese.

Pest megyei III. osztály, Nyugati csoport, 8. forduló
Dömsöd SE–Tárnok KSK 2–2 (0–1)
Gól: Horák (75. perc), Rösch (91. p.), ill. Herczeg (22. p.), Kis R. (48. p. – 11-esből)
Pilisvörösvári UFC–Törökbálint 2–4 (2–2)
Gól: Gáspár O. (24. p.), Ránits (25. p.), ill. Kudriavtcev (36., 44., 67. p.), Horváth M. (61. p.)
Taksony SE II–Diósdi TC 1–4 (1–2)
Gól: Demjén (41. p.), ill. Kramár (17., 29., 48. p.), Zana (76. p.)

Rengeteg izgalmat hozott a Pest megyei harmadosztály nyugati csoportjának nyolcadik fordulója. A Dömsödre látogató Tárnok ugyan Herczeg Mór és Kis Raul góljaival ellépett 2–0-ra, de a hajrában előbb szépített, majd a hosszabbításban pontot mentett a Dömsöd.

A Pilisvörösváron vizitáló Tárnok az első félidő derekán két perc alatt került kétgólos hátrányba, de Kudriavtcev Iván mesterhármasának és Horváth Milán góljának köszönhetően fordított és 4–2-re nyert Varga László együttese.

A Taksonyba látogató Diósd őrzi veretlenségét, miután Kramár Dániel mesterhármasával és Zana Dániel góljával nyert 4–1-re a Taksony SE II vendégeként, így nyolc meccs után hét sikerrel és egy döntetlennel áll a tabella élén.

Pest megyei IV. osztály, Délnyugati csoport, 6. forduló
Sóskút SBKE–Kiskunlacháza SE 5–1 (2–0)
Gól: Szántó (23. perc), Berzéki (38., 51. p.), Varga Gy. (47., 77. p.), ill. Tóth F. (77. p.)
Bugyi SE II–Dunafüred-Százhalombatta 4–0 (2–0)
Gól: Macsek (35. p.), Tóth T. (39., 90. p.), Lukasik (76. p.)

A megyei negyedosztály délnyugati csoportjában a Sóskút négy meccs után is őrzi hibátlan mérlegét, miután Szántó Ferenc gólja mellett Berzéki Gábor és Varga György is duplázott a Kiskunlacháza ellen 5–1-re megnyert találkozón, míg a Dunafüred-Százhalombatta első sikerére továbbra is várni kell, miután az együttes 4–0-ra kapott ki a Bugyi SE második csapatától.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email