22_03_29_erdmost_nincskep

Férfi kosár: papírforma-vereség az éllovas ellen

22_03_29_erdmost_nincskep

Férfi kosár: papírforma-vereség az éllovas ellen

Nem tudott bravúrt elérni a Gia Form VMG DSE a Budafok ellen, a férfi kosárlabda NB II Közép A csoport 6. fordulójában. A hazai pályán szerepelt érdi alakulat nagyarányú, 97-49-es vereségbe szaladt bele a tabellaelső ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Már az első negyedben jelentős különbség alakult ki a Vörösmarty iskola tornacsarnokában: a veretlen budafokiak tizenegy pontos fórral zárták ezt a periódust. A másodikban tovább növelték előnyüket, miután újabb tizennyolc ponttal, immáron huszonkilenc pontosra duzzadt a differencia a VMG és a Budafok között. A nagyszünet után sem változott érdemben a játék képe. A korábbi különbséget tizenöt egységgel tovább növelték a XXII. kerületiek, és még a negyedik negyedben is hozzá tudott tenni a tetemes előnyhöz négy pontot a vendégcsapat. 

– Papírforma eredmény született. Sajnos két kezdő játékosunk, Riskó és Szabó betegség miatt nem játszott, így az egyébként is esélyesebb budafokiakkal szemben csupán nyolc játékossal ennyire futotta. A közeli dobásokat és a büntetőket azért hazai pályán illene jobb százalékkal dobni. Most nyerhető meccseink lesznek és betegeink felépülésével igyekszünk visszatérni a sikeres útra – értékelt a lefújást követően Valaczkay Gábor, a VMG játékos-edzője.

A mostani vereséggel a Gia Form VMG DSE hat bajnokit követően nyolcadik helyen áll az NB II Közép A csoportban, három sikerrel és három fiaskóval. A Budafok továbbra is veretlen a szezonban, eddigi öt mérkőzésén egyaránt győzelemnek örülhetett.

Férfi kosárlabda NB II Közép A csoport, 6. forduló:

Gia Form VMG DSE – Budafok 49-97 (13-24, 10-28, 13-28, 13-17)
A VMG pontszerzői: Nyitrai 12, Valaczkay 7/3, Naser 6, Miháczi 6, Felházi 6/3, Szántó 6, Herczog 6

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email