22_03_29_erdmost_nincskep

Enyhe hétvége után jön a lehűlés

22_03_29_erdmost_nincskep

Enyhe hétvége után jön a lehűlés

Szombaton még gyakran előbújik a nap, esőre nem kell számítani a hétvégén. Hétfőtől azonban megérkezik a hidegfront, amely lehűlést hoz magával.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szombaton hazánk nagy részén számíthatunk napos időszakokra, de keleten, északkeleten felhősebb, borongósabb maradhat az idő, helyenként a köd is tartósan megmaradhat. Említésre méltó csapadék nem várható. Délelőtt még több helyen élénk, néhol erős lehet az északnyugati szél, mely délután mindenhol veszít erejéből. 7 és 15 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Vasárnap sokfelé indul párásan, ködösen a nap, helyenként ködszitálás is előfordulhat, és tartósabban párás, ködös körzetekre is számítani kell. Napközben a legtöbb napsütés előreláthatóan a déli országrészben ígérkezik. Említésre méltó csapadék sehol sem várható. Északkeleten kissé megélénkülhet a délies szél. Délután 5-13 fokot mérhetünk.

Hétfőn is párás, ködös lesz a reggel, majd délután a Dunántúlra és a középső tájakra kisebb eső érkezik, de délnyugaton tartósabb esőre is számítani kell. Nyugaton megélénkülhet az északi szél. A legmagasabb hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

Kedden egyre nagyobb területen süthet ki a nap, számottevő csapadék nem várható. Többfelé élénk, helyenként erős lesz az északias szél. Napközben 5-10 fokra van kilátás. Szerdán a reggeli pára- és ködfoltok feloszlása után sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható. Reggel országszerte fagyhat, napközben pedig 4-8 fokot mérhetünk.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email