22_03_29_erdmost_nincskep

Elhunyt az év buszsofőrje

22_03_29_erdmost_nincskep

Elhunyt az év buszsofőrje

Július 4-én, 59 éves korában elhunyt Garamszegi Gábor szinkronszínész, aki az év buszsofőrje volt. Évtizedekig élt Érden, pár éve Norvégiába költözött.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A gyászhírről a család rokonai és közeli barátai értesítették a Leet.hu magazint. Mint írják, Garamszegi Gábor 36 éves korában kezdte szinkronszínészi pályafutását, sok sorozatban és filmben hallhattunk. Megszólalt többek között a Full Metal Alchemyst-ben, a Scooby Doo-ban, a kultikus Akirában, a Dragon Ball GT-ben,  a Simpson család mozifilmben is hallhattuk, de a Harry Potter 3 és 5-ben, a Mátrix 3-ban, vagy a Torrente 3-ban is feltűnt.

Leghíresebb szerepe 2011-ben kezdődött a Trónok Harcával. Tudta, hogy a szakmai telítettség miatt nagyobb szerepekre már nem sok esélye van. Később ezért is állt BKV-sofőrnek, akit a 250-es budapesti járaton utazók is rendkívül kedveltek, pár évvel ezelőtt megszavazták az év legjobb buszsofőrének is.

Garamszegi Gáborról korábban itt és itt írtunk. 
 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email