22_03_29_erdmost_nincskep

Bűnmegelőzési tanácsok kicsiknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Bűnmegelőzési tanácsok kicsiknek

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai október 8-án az Érdi Jégcsarnok tárgyalójában 125 kisiskolásnak tartottak prevenciós foglalkozást, hogy felhívják a figyelmüket arra, hogyan kerülhetik el, hogy bűncselekmények áldozataivá váljanak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A gyermekek és kísérőik a jégcsarnok nyílt napján a megelőzési szakemberektől játékos formában kaptak bűn- és baleset-megelőzési tanácsokat. Az interaktív előadáson a népes hallgatóság a rendőrségi bemutatón keresztül értesülhetett a korosztályuk sérelmére leggyakrabban elkövetett bűncselekményekről, azok felismeréséről és az áldozattá válás megelőzéséről.

A bűnmegelőzési kollégák prevenciós célzattal beépítettek az előadásba a 7 és 8 évesek által megtapasztalható veszélyforrásokat. Felhívták a figyelmet többek között a szabályok ismeretének és betartásának fontosságára és a 112-es segélyhívó felelős használatára. A gyerekek az előadáson aktívak voltak, kötetlen beszélgetés keretében tették fel a kérdéseiket és mondták el saját tapasztalataikat.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email