22_03_29_erdmost_nincskep

Boksz: szoros meccsen ezüst jutott

22_03_29_erdmost_nincskep

Boksz: szoros meccsen ezüst jutott

Másodéves ifiként ezüstérmes lett az Énekes István Emlékversenyen az Érdi Box Klub 75 kilogrammos öklözője, Szigetvári Bendegúz, aki a verseny döntőjében szoros meccsen kapott ki Simon Márkótól. Az ÉBK-tól Bicskei Doroti 60 kilóban bronzérmet szerzett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Vasas Fáy utcai Sporttelepének Gedó György Ökölvívótermében tartották a 68. Énekes István Ifjúsági Emlékversenyt, ahol Szigetvári Bendegúz két győzelemmel jutott döntőbe a 75 kilogrammos súlycsoportban.

Az Érdi Box Klub öklözője az UTE/Madárfészek Akadémia versenyzője, Simon Márkó ellen húzott kesztyűt.

Szigetvári bár jó, szoros mérkőzést vívott, ellenfele a felek közti magasságkülönbséget kihasználta és pontozásos győzelmet aratott.

Mint Szigetvári edzője, Dobrádi Zsolt elmondta, Bendegúz mindent megtett a győzelemért, de teljesítményében valószínűleg közrejátszhatott, hogy korábban már két hasonlóan kemény mérkőzést nyert meg.

Szigetvárin kívül az első mérkőzésén vereséget szenvedő Bicskei Doroti a lányok 60 kilogrammos súlycsoportjában a dobogó legalsó fokára állhatott.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email