22_03_29_erdmost_nincskep

Boksz: szoros küzdelmek az id. Süllős Gyula Emlékversenyen

22_03_29_erdmost_nincskep

Boksz: szoros küzdelmek az id. Süllős Gyula Emlékversenyen

Az Érdi Box Klub két ökölvívója, Szigetvári Bendegúz és Dragonya Dávid lépett szorítóba a Vasas SC által szervezet id. Süllős Gyula Emlékversenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szigetvári Bendegúz a juniorok 63 kilogrammos súlycsoportjában a kaposvári Horváth László ellen húzott kesztyűt, akit szoros mérkőzésen, megosztott pontozással győzött le. A találkozó rendkívül hasznos volt számára az április 18. és 21. között Érden rendezendő Utánpótlás Magyar Kupa előtt.

A másik érdi Dragonya Dávid volt, aki az ifjúságiak 69 kilós mezőnyében ismét a vasasos Kozák Renátóval találkozott, s ugyan megint kikapott, ám a három háromperces menet alatt így is sok tapasztalatot szerezhetett.

– Mindketten szoros, de nagyon jó mérkőzést bokszoltak és Bendegúznak ez egy remek felkészülési lehetőség volt a Magyar Kupa előtt. Dávid ugyan kikapott, de sokkal összeszedettebben bokszolt, mint legutóbb, a Budapest Bajnokságon – értékelt Dobrádi Zsolt, az Érdi Box Klub vezetőedzője.

Az érdiek javában készülnek az Utánpótlás Magyar Kupára. A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában tartandó eseményen Szigetvári Bendegúz mellett Bicskei Doroti és Sipos Richárd is kötelek közé lép az ÉBK-tól.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email