22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: érem és pontszerzés az utolsó ob-król

22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: érem és pontszerzés az utolsó ob-król

A 2021-es év utolsó országos bajnokságait rendezték a birkózók számára. Az Érdi Spartacus SC-ből hárman indultak a kadet női országos bajnokságon, míg a MEFOB-on egy érdi lépett szőnyegre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kaposvári Körcsarnok adott otthon a 2021-es év utolsó országos bajnokságának, ahol 150 kadet korosztályú birkózó mérte össze tudását három szőnyegen, szabad- és kötöttfogásban, illetve női birkózásban. Az Érdi Spartacus SC-ből ezúttal három női birkózó mérette meg magát.

57 kilogrammban Kaszás Elzának nem kedvezett a sorsolás, hiszen rögtön az első fordulóban azzak a honvédos Terék Gerdával találkozott, aki később a súlycsoport győztese lett, az érdi birkózó pedig a vereség után a vigaszágon a kőbányai Borsos Viktóriától is kikapott, így ötödik helyen végzett.

65 kilóban Baljer Roxána a B-csoportban mindkét mérkőzését elveszítette kispesti és kiskunfélegyházi riválisaival szemben, így a hatodik helyet szerezte meg, míg 69 kilóban Kaszás Lilla abonyi ellenfele legyőzése mellett kőbányai, kiskunfélegyházi és kiskunhalasi riválisaitól is kikapott és negyedik helyen zárt.

A magyar egyetemisták és főiskolások országos bajnokságán, a MEFOB-on egy érdi lépett szőnyegre Egerben, ahol Berta Mike 67 kilóban képviselte az Érdi Spartacust és iskoláját, az International Business Schoolt. Az érdi birkózó ugyan a Testnevelési Egyetem hallgatóját legyőzte, de a Semmelweis Egyetem diákjától kikapott, így ezüstérmes lett.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email